Коліматор Bushnell Trophy 1x25 TRS 25

Код:  446031167

Коліматор Bushnell Trophy 1x25 TRS 25

Код:  446031167

Есть в наличии

8 499

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Коліматорний приціл, що відноситься до групи закритих коліматорів, який характеризується тим, що вся система (як випромінюючий діод, так і скляна система) міститься в закритій трубці. В даному випадку це алюмінієва трубка, поєднана з інтегрованимкріпленням типуW.

На трубці розміщеногніздо для елемента живлення (CR2032) для підсвічування разом з 11-ступінчастим регуляторомпотужності точкового підсвічування та регулювальними вишками, що дозволяють точно відрегулювати точку прицілювання по вертикалі і горизонталі.

Явище колімації, що використовується цим прицілом, простими словами, полягає в отриманні світлового пучка низької роздільної здатності. Це гарантує, що точка прицілювання в коліматорі залишається незмінною, незважаючи на зміщення осі ока стрільця. Це дає можливість дуже швидко навестися на ціль і зробити точний постріл, зберігаючи при цьому (при цьому в процесі прицілювання беруть участь обидва ока) практично необмежене поле зору. Коліматори називають найдосконалішими прицілами для стрільби на відстані до 100 м, які мають додаткову перевагу - відсутність похибки паралакса.

Коліматорний прицілBushnell Trophyпризначений для установки як на довгоствольні рушниці, карабіни, так і на пістолети (оснащені планкоюWeaver). Вона дозволяє зробити влучний і, головне, швидкий постріл, наприклад, у тирі, без необхідності узгодження механічних прицільних пристроїв: лука та штирьового ствола.

Технічні дані
Збільшення: 1x
Діаметр об'єктива: 25 мм
Діаметр точки (червона точка): 3 МОА
Діапазон регулювання: 1,9 м/100 м
Живлення: 1x батарейка CR2032 (в комплекті)
Довжина: 63 мм
Вага: 113 г
Виробник:Bushnell, США

Характеристики

Минимальная кратность, x
Максимальная кратность, x
Подсветка прицельной марки
Вес, г
  • 113
Цвет
  • Черный
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами