Чорний тактичний костюм з кітелем Костюм Форма чорна для поліції НПУ 64

Код:  447026738

Чорний тактичний костюм з кітелем Костюм Форма чорна для поліції НПУ 64

Код:  447026738

Есть в наличии

3 820

Гарантия. 14 дней, обмен/возврат товара Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Чорний тактичний костюм з кітелем Костюм Форма чорна для поліції Форма поліції поліцейська НПУ

Чорний тактичний костюм забезпечує високу міцність і комфорт завдяки інноваційному стрейчевому матеріалу, який розрахований на інтенсивне використання. Цей матеріал ефективно регулює теплообмін у прохолодну погоду і забезпечує достатню вентиляцію в теплу пору року.

Кітель відрізняється водовідштовхувальними властивостями і адаптивною посадкою, що підлаштовується під рухи тіла. Його шви виконані з армованої нитки класу, що гарантує додаткову міцність. У конструкції передбачені приховані нагрудні кишені на блискавках і рукавні кишені для зручного зберігання дрібниць. Основна застібка кітеля на блискавці доповнена клапаном із трьома липучками, що надійно захищає від вітру. Манжети на рукавах посилені липучками, що дозволяє регулювати їхню ширину.

Штани забезпечують високу зносостійкість. Посилені кути кишень і додаткова кишеня для смартфона на липучці додають практичності. Пояс застібається на гудзики, а регулювання ширини штанини внизу здійснюється за допомогою липучок. Липучки під колінами і еластичні вставки на поясі гарантують комфортну посадку.

Матеріал костюма – це поєднання бавовни та спандексу, оброблене за технологією Браш, що надає тканині м'якості та зручності у використанні. Такий матеріал ідеально підходить для тактичного одягу завдяки своїй довговічності та комфорту.

Характеристики

Размер
Цвет
Назначение
  • ВСУ
Гарантия
  • 14 дней, обмен/возврат товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами