Підсумок медичний WinTac Аптечка Molle піксель

Код:  447878033

Підсумок медичний WinTac Аптечка Molle піксель

Код:  447878033

Есть в наличии

400

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Завдяки багаторічному досвіду в сфері мілітарі ми заснували торгову марку WinTac, яка характеризується надійністю, практичністю, доступністю. Щоб під рукою військового знаходилися необхідні медикаменти, доцільно купити підсумок медичний. Підсумок піксель з фіксатором призначений для носіння як на ремені, так і на розвантажувальних жилетах і бронежилетах, а також на будь-якому спорядженні.
Тактична аптечка у кольорі ММ14 від вітчизняної ТМ WinTac якісно пошита, компактна, надійне спорядження для зберігання засобів надання першої допомоги.
Всередині розміщені додаткові кишені з кріпленням для медикаментів та інструментів, а також передбачені резинки, вкладиш для надійної фіксації усередині всього необхідного медичного спорядження та ліків.
На верхній частині медичної аптечки розміщені кріплення MOLLE, що дозволяє в стресовій ситуації економити час, за потреби швидко від’єднати підсумок-аптечку для її подальшого використання. Застібається армійський підсумок на двосторонню блискавку, що забезпечує зручний доступ до вмісту.

МЕДИКАМЕНТИ У КОМПЛЕКТ НЕ ВХОДЯТЬ!

Матеріал кордура 1200Д

Кріплення - липучка моллі.

Характеристики

Назначение
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами