Кросівки трекінгові LOWA Fortux Black UK 8/EU 42 (310693/9999)

Код:  449708549

Кросівки трекінгові LOWA Fortux Black UK 8/EU 42 (310693/9999)

Код:  449708549

Размер: 42

Есть в наличии

7 170

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

  • знімна устілка LOWA® ATR
  • підошва -  LOWA® Trac® Ultra
  • вага пари (розмір UK 8) - 620 г
  • міжпідошва - DynEVA® (піна EVA)
  • жорсткість взуття - very flexible (дуже гнучке)
  • матеріал верху - 100% Синтетичні матеріали

Кросівки Fortux це взуття для занять спортом та бігу по пересіченій місцевості. Вони поєднують у собі гнучку пружну підошву та міцний верх, що практично як під час прогулянок у місті, на природі та під час хайкінгу чи трейл ранінгу. Fortux втілюють поєднання комфорту, підтримки та захисту ноги незалежно від типу місцевості.

Матеріали та технології

 

Верхня частина кросівок виконана із синтетичних матеріалів з поліуретановим покриттям Reptex® Sport PU. Завдяки цьому підвищується зносостійкість, що важливо у процесі швидкого бігу по бездоріжжю. Також верх виготовлений з цільного шматка матеріалу, що зменшує кількість швів, тим самим зменшуючи кількість точок тертя.

Підошва LOWA® Trac® Ultra розроблена спеціально для бігу по складній місцевості. Малюнок протектора має стрілоподібні частини, які виступають над основним полотном і направлені вперед та назад. Стрілки вперед дозволяють краще відштовхуватись, а ті що направлені назад - гальмувати. Таким чином забезпечується стійкість на різноманітних поверхнях і комфорт на різних типах поверхонь.

Проміжна підошва потрійної щільності має амортизуючу внутрішню частину DynEVA®, яка проходить по всій довжині взуття. Це спеціально розроблений пінний прошарок, який грає ключову роль в амортизаційних властивостях взуття. Завдяки комірчастій структурі ця міжпідошва забезпечує покращений ефект відскоку. Також при постійному використанні DynEVA® не втрачає своїх високих експлуатаційних якостей. В передній частині міжпідошви розміщена вставка з карбону, яка сприяє зменшенню витрати енергії та захищає ногу в разі попадання гострих предметів у підошву.

Для додаткової підтримки стопи верхній край має асиметричну форму повторюючи анатомію щиколотки. Стабільність п’ятки забезпечується формованим задником, який добре тримає форму та надійно фіксує п’ятку. Язичок кросівка анатомічної форми та додатково зафіксований гумкою для його стабільного розміщення на нозі. Він має м’яку структуру та спеціальні полегшені зони для кращої вентиляції.

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами