Шолом кевларовий TOR-D Олива L

Код:  451523207

Шолом кевларовий TOR-D Олива L

Код:  451523207

Есть в наличии

15 290

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Забезпечує індивідуальний захист голови від уражень дрібними уламками, впливу вибухових хвиль, куль легкої стрілецької зброї, при падіннях, рикошетів, а також від потрапляння пістолетних куль.
*одразу проговоримо TOR-D (стандарт) – це молодший брат шолома TOR-D-VN, він не має велкро панелей на куполі шолома, а кріплення попереду для ПНБ виготовлено саме з високоякісного пластику (замість металевого кріплення у TOR-D-VN)

Серія шоломів TOR-D зарекомендувала себе, як еталонний захист голови українського виробництва, адже саме ці шоломи поєднують в собі такі незамінні речі: якість, багатофункціональність та адаптивність.
*ми знаємо, про що пишемо, адже у нас на сайті можете знайти версію шолома TOR-D-VN, яка вже себе неабияк зарекомендувала.

Балістичний шолом TOR-D (стандарт) виконаний у притаманній своїй лінійці формі зі спеціальними боковими вирізами (типу шолома FAST) створює додаткову зручність використання активних навушників чи іншої необхідної гарнітури.
*зручність гарантовано.

Проте, перш за все, хочемо звернути Вашу увагу саме на матеріал шолома та його захисні властивості.

Матеріал шолома – арамідна тканина (або ж просто, як його вс називають – кевлар) – саме він забезпечує неймовірну міцність шолома та клас захисту NIJ ІІІА з відповідним стандартом протиуламкового захисту STANAG 2920 на рівні >670 м/с
*матеріал арамід/кевлар також має водо- та вогнестійкі властивості, що дозволяє бути впевненим у захисті за будь-яких погодних умов.

Взагалі, своїм дизайном і тактико-технічними характеристиками шолом повністю відповідає званню найкращого в своєму класі у світі, що підтверджено результатами випробувань не тільки в українських, але і в найкращих балістичних лабораторіях Європи і США, таких як лабораторія Інституту технологій безпеки "Moratex" (м. Лодзь, Польща) і Лабораторія "Beschussamt Mellrichstadt" (м. Мельріхштадт, Німеччина), лабораторія NTS-Chesapeake Testing Laboratory (м. Белкамп, США).

Шолом TOR-D (стандарт) є незамінним атрибутом багатьох військових підрозділів, зокрема, і ССО.

Саме з врахуванням специфіки поставлених задач для наших мобільних підрозділів цей шолом було розроблено з акцентом на максимально можливу економію ваги - 1,5 -1,7 кг. (в залежності від розміру).
*український досвід довів усьому світу, що означає справжня мобільність.

Доречі, поверх фарби на зовнішній стороні купола нанесено антиблікове покриття, що робить ваше виявлення більш складним для р*шистів.

Щодо підвісної та амортизуючої систем шолому, то це справді варто відзначити, адже окрім основних свої функцій, системи забезпечують так звану “пасивну” вентиляцію голови, що явно є однією із важливих і продуманих особливостей цього шолому.
*так, і пасивність - це інколи добре.

Ми вже чимало зазначили важливих особливостей шолому TOR-D (стандарт), проте вважаємо за необхідне зазначити і основні відмінності від версії TOR-D-VN.
*TOR-D-VN - це тяжкий люкс.

Отже, TOR-D (стандарт) аналогічно до інших шоломів сумісний з тактичними і коригуючими окулярами, приладами нічного бачення, активними навушниками, різними радіогарнітурами, протигазами тощо.

Проте, у цій версії шолому кріплення для ПНБ виготовлено саме з високоякісного пластику (замість металевого кріплення у TOR-D-VN), а також не має липучок (велкро) по всій площі шолому для кріплення, наприклад, каверів.

Доступний шолом у двох розмірах та двох кольорах:
Розміри: L та XL
Кольори: Койот та Олива (Ranger Green)

Розміри шолома коригуються регулюванням підвісної системи (коліщатком, аналог системи BOA) та внутрішнім розташуванням демпферних подушок.
*не хочемо нікого образити, але підвісна система TOR-D – це коли аналог краще оригіналу.

Балістичний шолом TOR-D (стандарт) - це гідний послідовник лінійки шоломів від всім відомих українських виробників, які зарекомендували себе як до 24 лютого, так і особливо - після.

Уважність до деталей, прискіпливість до вибору матеріалів, врахування потреб сучасного воїна - все це робить шолом TOR-D (стандарт) виключно виграшним варіантом при виборі індивідуального військового захисту військових!

Розвиваємо разом Україну та українську продукцію.

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами