Ніж складний Opinel №8 Inox (довжина: 190мм, лезо: 85мм), бук

Код:  61407967
Материал клинка

Ніж складний Opinel №8 Inox (довжина: 190мм, лезо: 85мм), бук

Код:  61407967

Есть в наличии

475

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Opinel №8 Inox – це складний багатофункціональний ніж, виконаний з якісних та головне довговічних матеріалів. Серія класичних складаних ножів Tradition від французького бренду Опінель, включає виключно міцні матеріали і надійні механізми, які забезпечують безпеку використання інструменту в будь-яких умовах. Застосовувати представлений ніж можна для різних цілей, саме для нарізування продуктів навіть у польових умовах. Ніж після використання можна сполоснути водою і прибрати в чохол та піхви без додаткового догляду.

Клинок ножа №8 Inox виконаний із перевіреної часом нержавіючої сталі марки Sandvik 12C27. Використовуваний для виготовлення нержавіючий сплав, що поєднує в собі оптимально підібрані елементи для забезпечення кращої стійкості від корозії при підвищеній вологості навколишнього середовища, без проблем впорається з опором у намоченому стані без особливого догляду.

Фіксування клинка здійснюється унікально запатентованою системою компанії Opinel – замком Virobloc. Використана система являє собою кільце, що обертається, у підстави клинка і рукоятки, при повороті відкривається отвір, через яке витягується клинок, для закривання потрібно виконати зворотну операцію.

Характеристики

Материал клинка
Материал рукояти
  • Дерево
Общая длина, мм
  • 190
Тип замка
  • Viroblock (Муфтовый)
Смотреть все характеристики →

Отзывы покупателей 1

  • Павло Бордюгов
    Отзыв от покупателя. Продавец: ua-club

    Не первый раз пользуюсь ножом, всё устраивает. Качество отличное

    Достоинства:
    Качество

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».