Пістолет Army R34-Z GBB (Страйкбол 6мм)

Пістолет Army R34-Z GBB (Страйкбол 6мм)

Продавець:Active Service

5/5  ( 24 оцінок )

3 925

Немає в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Страйкбольний пістолет на грін-газі, дещо модифікована копія Glock 34. Виготовлений з металу і пластику; металевим, зокрема, зроблено кожух-затвор. На прицільні пристрої нанесено флюоресцентні мітки, котрі полегшують прицілювання в умовах слабкого освітлення. Під стовбуром передбачено рейку, на яку можна встановлювати стандартні ліхтарі чи лазерні цілевказівники для даного сімейства пістолетів. На спускового гачку знаходиться цілком функціональний автоматичний запобіжник.

Пістолетна рукоятка доповнена захисною накладкою — вона захищає руку стрільця від ударів рухомим кожухом-затвором та сприяє правильному утриманню. Сам кожух-затвор доповнений насічками, котрі полегшують перезарядку та запобігають ковзанню руки, та вирізами — смороду зменшують вагу пістолета та забезпечують максимально "природнє" утримання та використання. Це особливо оцінять стрільці, котрі мають навички роботи з важчими пістолетами: менша вага означає більш швидке та точне наведення та прицілювання.

Пістолет оснащений системою Blow-back, котра забезпечує додатковий реалізм. Після кожного пострілу кожух-затвор зміщується назад, а повертаючись — захоплює чергову кулька, перезаряджаючи пістолет. Після випуску останньої кульки затвор стає на затримку у задньому положенні.

R34-Z працює на грін-газі, котрий заправляється безпосередньо в резервуар магазину. Сам магазин дворядний, що дозволив вмістити у ньому 22 кульки.

Пістолет легко розбирається для огляду та чищення — важлива деталь з огляду на те, що газові моделі вимагають від власника досить багато уваги.

Комплектація:

- пістолет;

- магазин;

- комплект тестових кульок.

Характеристики:

Джерело енергії: грін-газ

Початкова швидкість кульки: ~91 м/с

Hop-Up: +, регульований

Blow-back: +

Довжина: 220 мм

Матеріал: пластик, метал

Вага: 790 г

Колір: чорний

Місткість магазину: 22 кульки

Характеристики

Калібр
  • 6 мм
Колір
Тип взводу
  • Закрив
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами