Пістолет APS Action Combat Pistol CO2 Atacs AU (Страйкбол 6мм)

Пістолет APS Action Combat Pistol CO2 Atacs AU (Страйкбол 6мм)

Продавець:Active Service

5/5  ( 24 оцінок )

4 510

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматична страйкбольна копія класичного пістолету Glock 17, що оригінально був створений для австрійської армії, однак згодом набув надзвичайно широкої популярності по всьому світу. Передумовами цього стали зручність, ергономічність та цілий ряд інноваційних технічних рішень, застосованих у пістолеті.

Пневматична копія від APS продовжує ці традиції. Як і оригінал, вона є першою у своєму роді — першою страйкбольною копією “глока” з живленням від балончиків CO2. Нагадаємо, такі балончики дають кращу ефективність за низьких температур, аніж інший популярний варіант — грін-газ. Аналогічно бойовому прототипу, пістолет має рамку з міцного пластику та металевий кожух-затвор; а система Blow-back при кожному пострілі забезпечує рух кожуха-затвора, імітуючи роботу автоматики бойового пістолета (включаючи характерну віддачу). Втім, ця модель не має фірмового автоматичного запобіжника на спусковому гачку — замість нього передбачений ручний запобіжник у вигляді кнопки на тому ж гачку, але збоку. 

Окремої згадки варта фірмова технологія подачі газу, що помітно відрізняється від рішень в аналогічних моделях. Так, балончик встановлюється у магазин “догори ногами” — горловиною униз; а закрутка, що фіксує його у відсіку, має гострий виступ для пробивання отвору у горловині. Загалом Завдяки їй магазин відрізняється підвищеною надійністю та довговічністю, він має значно нижчу, у порівнянні з аналогами, ймовірність витоків та загальну надійність.

Також відзначимо, що ця версія пістолету Action Combat Pistol оформлена у стильному камуфляжному патерні A-TACS AU. Цей малюнок було створено для використання у міських умовах та на посушливій степовій/пустельній місцевості; він користується популярністю, зокрема, серед американських військових в Афганістані. 

Під стволом передбачено рейку для тактичних аксесуарів, таких як ліхтар чи лазерний цілевказівник.

Комплектація:

- пістолет;

- магазин. 

Характеристики:

Джерело енергії: CO2

Початкова швидкість кульки: до 110 м/с

Ефективна дальність: 50 м

Blow-back: +

Hop-up: +, з можливістю налаштування

Довжина: 195 мм

Матеріал: метал, пластик

Колір: камуфляж (A-TACS AU)

Вага: 790 г

Місткість магазину: 25 кульок

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами