Приціл коліматорний Bassell (BJ-306)

Мінімальна кратність, х
  • 1
Максимальна кратність, х
  • 1

Приціл коліматорний Bassell (BJ-306)

Продавець:Well Store

4.8/5  ( 24 оцінок )

2 592

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

BJ-306 — Bassell – це відкритий коліматор з функцією яскравості підсвічування червоного кольору. Приціл призначений для швидкого прицілювання. Прилад має невелику вагу і габарити.

Компактний коліматорний приціл BJ-306 — Bassell – ефективний засіб підвищення точності і швидкості прицілювання при різних рівнях освітленості. Гарне доповнення для різних видів мисливської, спортивної і airsoft-зброї, що підходить для стрільби по різним цілям і мішенях, в тому числі і з'являються на короткий час. Стандартизований приціл BJ-306 – Bassell під систему рейкового інтерфейсу Вівера.

Система налаштування і регулювання яскравості коліматора і його прицільної марки:

  • Зручна кнопка включення підсвічування на корпусі коліматора. Виготовлена з товстої гуми, з коротким, але тугим натисканням, що виключає довільне включення в самі невідповідні моменти.
  • Також натисканнями ми і перемикаємо різні рівні яскравості прицільної мітки. Найяскравіша мітка добре видна при освітленні сонячного дня; сама неяскрава – допомагає навіть в густих сутінках, не заважаючи загального огляду.
  • Прицільна мітка світиться з тієї яскравістю, з якої вона була вимкнена. Пам'ять останнього положення – дуже зручна функція в полігонних або польових умовах. Вимикається приціл затисненням цієї кнопки.
  • Кнопкова система контролю яскравості прицільної марки дозволяєте проводити більш індивідуальні настройки, з урахуванням того, що більш комфортно в конкретних умовах, не покладаючись на автоматику.

Гвинти пристрілювальний налаштувань коліматора BJ-306 — Bassell – з прямим шліцом під плоску викрутку (йде в комплекті). Обертаються гвинти з добре відчутними клацаннями, що теж досить зручно для оперативної установки. Допомагає при цьому і проста маркування на корпусі прицілу коліматора, завдяки якій, ми при налаштуванні розуміємо, куди і як зміщується прицільна мітка.

Вся верхня частина коліматора ховається під захисною кришкою, що приховує лінзу, рамку і частину корпусу прицілу від усіляких зовнішніх впливів. Сидить вона на прицілі надійно, а в знятому вигляді вона не втратиться, якщо забезпечити її страхувальним шнурком, для якого на захисному ковпачку прицілу є спеціальний отвір.

Живиться коліматор батарейки CR2032. Для її заміни кріплення і корпус прицілу потрібно роз'єднати. Що зручно робити йде в комплекті шестигранним ключем. При цьому, що чудово, – після заміни батареї, у повторній пристрілці необхідності немає, все підігнано реалізовано так, що подібні процедури налаштування прицільної мітки не збиває.

BJ-306 — Bassell – оптимальний за розмірами, не громіздкий, проте дуже надійний коліматорний приціл, і відмінний варіант для тюнінгу та постачання функціональним обладнанням для вашого зброї.

Характеристики

Тип прицілу
Мінімальна кратність, х
  • 1
Максимальна кратність, х
  • 1
Підсвітка прицільної марки
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами