Приціл коліматорний Bassell (JH-800)

Мінімальна кратність, х
  • 1
Максимальна кратність, х
  • 1

Приціл коліматорний Bassell (JH-800)

Продавець:Well Store

5/5  ( 21 оцінок )

1 944

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

JH-800 — Bassell – це модель прицілу коліматора відкритого типу з кріпленням під системи рейкового інтерфейсу. Підвищує швидкість прицілювання і ведення вогню на близьких і середніх дистанціях. Нескладний механізм кріплення прицілу коліматора JH-800 — Bassell дозволяє оперативно встановлювати його на зброю або знімати його в разі необхідності.

JH-800 — Bassell забезпечений можливістю варіювання прицільної мітки: за яскравістю і за формою – вона може бути хрестоподібної і круглою з різновидами. Також у конструкції прицілу є механізм регулювання поправок на піднесення і бічних (шестигранні юстувальні гвинти, ключ до них йде в комплекті).

Яскравість прицільних міток регулюється за допомогою кнопки включення і виключення коліматора, а їх різновиди змінюються за допомогою зручного перемикача з чіткими клацаннями. Таке переключення на слух особливо зручно, оскільки стрілку не потрібно відривати очей від прицілу. Потрібно відзначити, що при включенні прицілу, прицільна марка світиться з тієї яскравістю, з якою вона світила до цього. Дуже зручна функція – пам'ять останнього положення.

Серед інших переваг JH-800 — Bassell – стійкість до ударних налаштуваннями і навантажень, що виникають при стрільбі з вогнепальної та пневматичної зброї, можливі завдяки міцному корпусу з алюмінію. Харчування прицілу коліматора здійснюється трьома батарейками LR44H, які заховані в герметичному відсіку з зручним доступом.

Характеристики

Тип прицілу
Кріплення в комплекті
Мінімальна кратність, х
  • 1
Максимальна кратність, х
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами