Арбалет TDR 2005 R

Арбалет TDR 2005 R

Продавець:Well Store

5/5  ( 21 оцінок )

2 317

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Арбалет - це одне із самих цікавих військових винаходів людської історії. Зовнішній вид арбалета і спусковий механізм наводять на думку про те, що арбалет це перехідна ланка між цибулею і вогнепальною зброєю, але насправді це не так. Вперше з'явившись приблизно в V столітті до н. е., арбалет як і лук складався на озброєнні різних армій світу до початку XVI століття, а потім, з появою вогнепальної зброї, був знятий з озброєння. Завершився військовий період його історії. Із засобу знищення живої сили противника він став суб'єктом розваги, полювання і спортивних змагань.

Арбалет TDR 2005 R це арбалет блочного типу, рушничного компонування. Дерев'яна ложа і приклад арбалета виконані з натурального дерева із захисним лакофарбовим покриттям. Рукоять арбалета чудово лягає в руку, а для більш зручного утримання в цівку передбачені спеціальні подпальцевые виїмки. Арбалет TDR 2005 R надає вам досить широкий вибір у використанні метальних коштів. Арбалет може стріляти кульками 6 мм, 6 мм короткими дротиками, або арбалетными, 6 мм стрілами. Варто відзначити, що дротики і кульки входять в комплект поставки арбалета.

Арбалет оснащений дерев'яним прикладом і знімними металевими плечима. Направляюча і плечі арбалета виготовлені з високоякісної сталі. Відмінною особливістю моделі є система блоків і тросів, що дозволяє цьому арбалету розвивати досить вражаючі характеристики. Блоки в цьому арбалете значно збільшують робочий хід тятиви, знижують навантаження на спусковий механізм і оптимально розганяють арбалетний болт. Сила натягу тятиви в арбалете TDR 2005 R обмежена на дозволеному законодавством України рівні в 19 кг.

Хорошою точністю стрільби сприяє чималу вагу арбалета і приклад анатомічної форми. На арбалет передбачається встановлення різних оптичних приладів (оптичних, приціл або нічний приціли), але при необхідності можна скористатися і відкритим прицілом. Відкритий приціл оснащений вертикальної і горизонтальної юстировками, що допоможе вам максимально точно пристріляти арбалет.

Арбалет обладнаний автоматичним запобіжником блокуючим спуск відразу після натягу тятиви. Коліматорний приціл відкритого типу, що поставляється з арбалетом, особливо видатних характеристик не продемонструє, але зі своїм завданням він справляється. Приціл має два рівня яскравості підсвічування прицільної марки та вертикальну і горизонтальну юстування.

Арбалет завжди був і залишається досить вишуканим зброєю. Класичний дизайн, передова конструкція, все це спрощує обслуговування і безпосередньо впливає на якість стрільби. Підводячи підсумок можна сказати, що арбалет TDR 2005 R це міцна, надійна, невибаглива і довговічна конструкція, яка дасть можливість відчути себе стрільцем і мисливцем. Арбалет ідеальний для розважальної стрільби і комплектації тирів.

Характеристики

Довжина тятиви, см
  • 123
Сила натягу, кг
Довжина корпусу арбалета
  • 68 см
Тип прицілу
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами