Пневматичний пістолет SAS M712 Mauser Blowback KMB18DHN Маузер автоматичний вогонь блоубек CO2 100 м/с

2 відгуки

Код:  116141023

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет SAS M712 Mauser Blowback KMB18DHN Маузер автоматичний вогонь блоубек CO2 100 м/с

2 відгуки

Код:  116141023

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 78 оцінок )

6 920

Є в наявності

36

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Пістолет SAS Mauser Blowback виготовлений повністю з металу (в якості матеріалу використано силумін, сплав кремнію з алюмінієм; частина зовнішніх і внутрішніх елементів, а також деякі деталі механізму виконані з якісного пластика). Накладки на рукоять зроблені з пластику з імітацією під дерево. Довжина виробу 296 мм, вага 1.4 кг
  • SAS KMB18DHN (2370.14.37) обладнаний блоубеком (blowback), тобто при кожному пострілі затвор здійснює рух назад для реалістичнішої імітації стрільби з вогнепальної зброї, а також автоматично зводить курок. У даній моделі як такої затворної рами немає, рух здійснюється тільки сам затвор, в завдання якого входить зведення курка. Для початку стрільби після установки магазину необхідно вручну відтягти затвор на себе і відпустити. Функція затворної затримки (служить для фіксації затвора в задньому положенні після відстрілу боєзапасу) у KMB-18DHN не реалізована.
  • Передбачений режим стрільби чергами. Перемикач вогню розташований з лівої сторони зброї у спускового гачка і не з'єднаний з запобіжником на відміну від більшості моделей. Буква N - одиночний вогонь, буква R - автоматичний.
  • Початкова швидкість кулі становить 100 м/с.
  • Місткість 18 сталевих кульок.
  • Одного балона вистачає на 60 пострілів (дані приблизні).
  • Ствол пістолета обладнаний системою хоп-ап (англ. Hop-up, High Operating Power, кільця з гуми або силікону з виступом, що виконує в гладкоствольних пістолетів функцію нарізів каналу ствола: кульці, що вдаряється об виступ, надається обертання навколо своєї поздовжньої осі, покращуючи дальність і стабільність польоту).
  • Пістолет оснащений повноформатним магазином. Кнопка вилучення магазину знаходиться з правого боку пістолета у спускової скоби.
  • Запобіжник розташований безпосередньо біля курка і має два положення - верхнє (на запобіжнику) і нижнє (вогонь).
  • Передбачено регулювання прицільної планки по висоті.
  • SAS M712 Mauser (23701437) є точною пневматичної версією вогнепального пістолета M712 Mauser C96 від компанії "Маузер".

Чудово виконана версія легендарного пістолета з опрацюванням усіх деталей. Модель придбається не стільки для стрільби, скільки для колекціонування пневматичних версій бойової зброї. Крім зовнішньої схожості в зразку реалізована система блоубек і стрільба чергами.

Про прототип

Пістолет був розроблений німецькою компанією "Маузер" у 1895 році конструктором Фіделем Федерле спільно з братами Жозефом і Фредеріком. Власник підприємства, яке на той час вже напрацювало собі ім'я виробництвом довгоствольної зброї, Пауль Маузер був проти створення самозарядного пістолета, і той створювався в таємниці від господарів компанії. Тим не менш, коли готовий зразок був представлений, Пауль не тільки не заборонив подальші розробки, але й сам активно включився у вдосконалення зброї. У підсумку саме Маузер С96, запатентований на ім'я конструктора Пауля Маузера, стає самою популярною моделлю за всю історію компанії.

Пістолет придбав широку популярність завдяки дуже високій потужності стрільби, і заслужено став позиціонуватися як невеликий карабін, при тому, що в якості приклада використовувалася дерев'яна кобура, а дальність стрільби доходила до 1000 м.

У 1932 році з'являється знаменита модифікація Mauser M712 в якості компактного пістолета-кулемета з магазинами на 10 та 20 патронів і скорострільністю 850 постр./мін.

Про бренд

Модель виробляється на потужностях тайванського заводу на замовлення великого українського дистриб'ютора.

Комплектація

  • Пістолет
  • Ключ для підтискання балона CO2
  • Сталеві кульки BB 250 шт.
  • Інструкція російською мовою
  • Упаковка


Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Особливості
Місткість магазина
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!