Пневматичний пістолет Umarex UX Tornado

3 відгуки

Код:  122150964

Пневматичний пістолет Umarex UX Tornado

3 відгуки

Код:  122150964

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 96 оцінок )

3 696

Є в наявності

66

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматичний револьвер Umarex UX Tornado - точна копія знаменитої моделі револьвера Smith & Wesson, завдяки використанню якісних матеріалів у його виготовленні німецька компанія Umarex домоглася чудового результату, револьвер вийшов зовні і на дотик як бойовий револьвер.

ОСОБЛИВОСТІ РЕВОЛЬВЕРА

Боєприпаси необхідні для стрільби - сталеві кульки ВВ. Барабан-кліп моделі вміщує до 10 зарядів, до комплекту постачання входять 2 додаткові барабани, це дасть змогу стрільцю швидко міняти барабани і не відволікатися на зарядку.

Ствол у пістолета гладкий, завдовжки 110 міліметрів. Ця модель має стандартні технічні показники, початкова швидкість досягає 120 м/с. Прицільна дальність моделі досягає 10-12 метрів.

Корпус револьвера виконаний зі збройового пластику, це забезпечує його досить низьку вагу, яка становить 687 грамів, тож револьвер буде зручний для використання навіть недосвідченим стрільцям. При цьому прекрасне балансування конструкції забезпечує комфортне прицілювання. Рукоять ергономічна, має вирізи під пальці стрільця, завдяки чому револьвер відмінно лежить у руці.

Ударно-спусковий механізм подвійної дії. Хід спускового гачка плавний. Момент спуску курка досить передбачуваний і Ви після деякої практики зможете його контролювати.

Прицільні пристосування револьвера Umarex UX Tornado представлені класичними мушкою і ціликом. Крім того, на нижній і верхній частині стовбура розташовані планки Weaver, які можуть бути використані стрільцем для кріплення тактичного і прицільного обладнання.

Для захисту стрільця і його оточення від мимовільного пострілу, ззаду від курка розташований запобіжник виробу.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Джерело енергії
Режим вогню
Калібр
Загальна довжина
  • 260 мм
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

  • Artem top
    Продавець: ZALP

    А потроны и балон идут в наборе или надо отдельно покупать и если да то дайте ссылку пожалуйста

  • Mastergamen Pre
    Продавець: ZALP

    Есть ли в наборе доболнительные балконы CO2?

Доступно ще 1 відгук(ів) до цього товару

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!