Чохол для бронежилета Akinak Plate Carrier JPC Піксельний камуфляж (026)

1 відгук

Код:  124398970

Чохол для бронежилета Akinak Plate Carrier JPC Піксельний камуфляж (026)

1 відгук

Код:  124398970

Продавець:Aki-tactical

5/5  ( 18 оцінок )

1 550

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Колір: Укрпиксель

Матеріал: Cordura

Інтерфейс: MOLLE

Чохол для бронежилета AKINAK Plate Carrier JPC - полегшений варіант Plate Carrier від AKINAK ,призначений для перенесення бронеплит стандартних розмірів 25*30см, спереду і ззаду. внутрішня частина чохла виконана в 3D сітки від фірми Gedeon, під сітку вшиті демпфера з якісної піни яка не просідає з часом і служить амортизатором між плитою і тілом. Також сітка з піною сприяють циркуляції повітря та вентиляції.

По всій площі інтерфейс чохла обшитий стропами системою MOLLE, що дає можливість переносити, в зручному положенні подсумки і спорядження.

На передній і задній частинах чохла розміщені велкро панелі для латок. На спинці є евакуаційна ручка. Бічні частини виконані в стилі skeletor, дають можливість розміщення подсумков з системою кріплення MOLLE, при цьому забезпечують максимальну вентиляцію тіла. Вони кріпляться до передньої частини на липучках, з задньої зашнуровываются з допомогою гумки - еспандера через MOLLE.Так само з боків є ремені які застібаються фастексами і регулюються за допомогою рамок двущелевок , з допомогою них чохол можна носити без бокових панелей.

Характеристики

Система кріплення спорядження
Матеріал жилета
  • Cordura
Розміри пластини
  • 25х30
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Илья Десятник
    Продавець: Aki-tactical

    Могу сразу оплатить, как решить этот вопрос?