Пневматичний пістолет Crosman P1377BR American Classic

1 відгук

Код:  133412171

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Crosman P1377BR American Classic

1 відгук

Код:  133412171

Продавець:ZALP

4.7/5  ( 111 оцінок )

6 150

Немає в наявності

8

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Crosman 1377 - унікальний та популярний пневматичний пістолет мультикомпресійного типу. Працює за принципом багаторазового накачування, зводиться за допомогою підствольного важеля, який слід спочатку відвести до упору вниз, а потім повернути у вихідне положення. Потужність регулюється кількістю качків. Величезний плюс те, що для стрілянини не потрібні балончики!

Crosman 1377 оригінальна та надійна зброя для досвідчених любителів пневматики! Про виробника: Crosman (США) - є найбільшою і популярною компанією з виробництва пневматичної зброї. Продукція знаходиться в доступному ціновому діапазоні, а якість не поступається європейським виробникам. Вражаюча схожість реплік із бойовою зброєю не залишить байдужими навіть найвибагливіших любителів пневматики.

Crosman 1377 American Classic (він же «Щур», «Щур» у народі) зібраний практично повністю з металу, за винятком накладок на рукояті та цівки. Crosman 1377 American Classic - мультикомпресійний пневматичний пістолет, являє собою аналог пневматичної гвинтівки (оскільки принцип роботи той же) потребує попереднього підкачування, оснащений вбудованим резервуаром. Накачування відбувається за допомогою цівки. Швидкість пострілу кулі при одному качці дорівнює 45 м/с, а максимальна швидкість може становити близько 180 м/с. Зазначимо, що виробники радять не переборщувати з прокачуванням для пострілу. 10 качків буде цілком достатньо для досягнення максимальної потужності. Стріляє «Щурів» свинцевими кулями, калібр – 4.5 мм. Важить пістолет 0.91 кг, чудово сидить у руці. Запобіжник ручний, перед пострілом потрібно буде зняти із запобіжника.

Характеристики

Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Загальна довжина
  • 345 мм
Затворна рама
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Богдан Антонюк
    Продавець: ZALP

    Скажіть будьласка, це стара модель кросман 1377 чи нова? Долилатіль і курок зроблені з латуні?

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!