Пневматична газобалонна гвинтівка SPA Artemis CP2 Black

4 відгуки

Код:  133412178

Тип боєприпасів

Пневматична газобалонна гвинтівка SPA Artemis CP2 Black

4 відгуки

Код:  133412178

Продавець:ZALP

4.7/5  ( 126 оцінок )

5 166

4 961

Є в наявності

93

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ця гвинтівка - унікальний гібрид. Пневматична гвинтівка-пістолет легко трансформується з пневматичного пістолета в гвинтівку і навпаки.

Модульна конструкція дозволяє легко комбінувати елементи, наприклад, встановлювати на пістолет приклад, саундмодератор і т.д. Можна встановити оптичний приціл або коліматор під кріплення "ластівчин хвіст". Стрілянина ведеться за рахунок балончиків СО2 зі швидкістю до 180 м / с. Artemis CP2 - це відмінне рішення для придбання пневматики 2 в 1, у вас з'явиться повноцінна, безшумна гвинтівка і пістолет за дуже прийнятну ціну!

Додатковий бонус, який напевно сподобається поціновувачам пневматичної зброї – багатозарядність гвинтівки, тобто ви можете встановити магазин на 9 патронів.

Ця модель, напевно, буде користуватися попитом серед любителів пневматичної зброї, тому що за невелику ціну ви отримуєте відмінний пістолет Co2 з можливістю переобладнання в класичну довгу пневматичну гвинтівку. До додаткових переваг даної моделі варто також віднести високу точність, невелику вагу та її практично безшумність, а також відсутність віддачі при пострілі.

Характеристики

Загальна довжина
  • 975
Початкова швидкість кулі
Довжина дула
  • 450 мм
Особливості
Тип боєприпасів
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 4

  • андрей егоров
    Відгук від покупця. Продавець: ZALP

    Чудова гвинтівка, нажаль СО2 не хватає на багато пострілів , а от виштовхує вона навіть важкі кулі для великого тиску ... Дуже кучна

    Переваги:
    Кучність , ціна , якість
    Недоліки:
    Не виявив
  • Ярослав Купин
    Відгук від покупця. Продавець: ZALP

    Это реально самый лучший выбор для точной стрельбы, и за свои деньги просто топ, у меня есть много переломок от 4000 до 9000, решил попробовать на газ балконах, и я забыл про все остальные винтовки, теперь только с ней хожу, с перспективой переделать в рср.

    Переваги:
    Всё, она очень кучная, и охеренно качественно собрана, и рука не болит ибо ничего переламывать ненадо, без шуток на 35 метров куча 4,5см
    Недоліки:
    Их нет

Доступно ще 2 відгук(ів) до цього товару

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!