Пневматична гвинтівка SPA Artemis SR1250S NP з ОП 3-9*40 (SR 1250S NP)

2 відгуки

Код:  133412269

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка SPA Artemis SR1250S NP з ОП 3-9*40 (SR 1250S NP)

2 відгуки

Код:  133412269

Продавець:ZALP

4.7/5  ( 111 оцінок )

6 642

Є в наявності

24

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматична гвинтівка SPA - Artemis Airgun SR1250S NP з регульованою щокою. Гвинтівка є однією з найпотужніших пневматичних переломних гвинтівок з газовою пружиною в своєму ціновому діапазоні.

ПЕРЕВАГИ ГВИНТІВКИ

  • SPA - Artemis Airgun SR1250S NP дійсно заслуговує вашої уваги, адже початкова швидкість кулі досягає 380 м/с !!! А ми впевнені, вибираючи собі модель для стрільб, всім в першу чергу хочеться потужності.
  • Відкриті прицільні пристрої є, але прицілу в комплекті немає. За бажанням, можете розглянути для покупки аналогічну модель, але з прицілом та сошками - SPA-Artemis Airgun SR1250S Tact – або обрати на свій смак оптичний приціл у нашому магазині.
  • У плюси даної моделі можна занести ексклюзивні ТТХ і гарну якість виготовлення.
  • Встановлено газова пружина. Про що нам це говорить? Гвинтівки з ГП значно менше вібрують при пострілі. Ви це обов'язково помітите, якщо порівняєте, і, як наслідок, точність пострілу зросте. Відчуйте переваги ви і при взводі: більш м'який, більш плавний. Ще один важливий плюс: тепер гвинтівка може перебувати в зведеному стані без шкоди для механізму досить довгий час. Якщо любите купувати щось раз і надовго, це ваш варіант. Газова пружина продовжує термін служби гвинтівки.
  • Гвинтівка оснащена надульником для придушення шуму при стрільбі і регульованою щокою для зручності прицілювання і стрілянини.
  • До переваг варто також віднести і автоматичний запобіжник, який надійно захистить від випадкового пострілу.

Безумовно, Airgun SR1250S NP є однією з найпотужніших і далекобійних воздушек в лінійці бренду ARTEMIS, та й взагалі в цієї ціновій ніші. Такою швидкістю кулі можуть похвалитися одиниці гвинтівок на базі газо-пружинної конструкції. Крім вражаючих характеристик і багатого комплекту поставки із заводу, ця модель може залучити покупця дуже демократичною ціною і гарною якістю виготовлення.

Характеристики

Довжина дула
  • 560 мм
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Джерело енергії
Характеристика прицілу
  • 3-9*40
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!