Пістолет APS Z1 Combat Adaptive Pistol CO2 (Страйкбол 6мм)

Пістолет APS Z1 Combat Adaptive Pistol CO2 (Страйкбол 6мм)

Продавець:Active Service

5/5  ( 24 оцінок )

4 874

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Страйкбольний пістолет з живленням від балончиків CO2, створений APS на основі своєї ж системи ACP601 із застосуванням ряду рішень для покращення зручності та ефективності. 

Одним з подібних рішень є конструкція рукоятки. Її найпомітніша особливість — зменшений розмір у товщину; далеко не зайвий момент, якщо згадати, що для CO2-пістолетів загалом характерні досить товсті рукоятки (інакше всередину не вмістився б балончик). Ця ж модель має більш компактну рукоятку, ніж у більшості аналогів, завдяки чому пістолет підходить для стрільців будь-якої комплекції — в тому числі з маленькими руками. Для перевірки виробником були спеціально проведені відповідні випробування із залученням добровольців.

Інша, більш традиційна і водночас дуже корисна, особливість — рельєфна текстура рукоятки, котра запобігає ковзанню і забезпечує надійне утримання пістолета у руці. Причому ця текстура складається не просто з випадкових виступів, а з набору мініатюрних логотипів виробника, поєднуючи у собі таким чином практичну та естетичну функції.

У пістолеті встановлена модифікована кнопка скидання магазину. Вона виконана у стилі моделі М1911 та, за необхідності, може бути знята за допомогою простої викрутки. Крім того, на рукоятці передбачено спеціальне заглиблення під великий палець стрільця; воно не тільки дає додатковий комфорт при утриманні, але й дозволяє з легкістю дотягуватися до кнопки скидання магазину.

Окремої згадки варта фірмова технологія подачі газу, що помітно відрізняється від рішень в аналогічних моделях. Так, балончик встановлюється у магазин “догори ногами” — горловиною униз; а закрутка, що фіксує його у відсіку, має гострий виступ для пробивання отвору у горловині. Загалом Завдяки їй магазин відрізняється підвищеною надійністю та довговічністю, він має значно нижчу, у порівнянні з аналогами, ймовірність витоку та загальну надійність.

Мушка та цілик мають люмінесцентні вставки, що полегшує прицілювання за умов слабкого освітлення. У пістолеті передбачено функцію blow-back для імітації віддачі та роботи автоматики у бойовій зброї; при цьому виріз у кожусі-затворі, котрий імітує вікно викидання гільз, має майже симетричну форму. Це зроблено для додаткової безпеки: завдяки подібній формі при постановці на затворну затримку патронник було добре видно як з правого, так і з лівого боку, що полегшує перевірку на розрядженість.  

Кожух-затвор виготовлено з металу, рамку з рукояткою — з пластику. Під стволом передбачено стандартну рейку під додаткові тактичні аксесуари, такі як ліхтар або лазерний цілевказівник. Запобіжник — ручний, у вигляді кнопки прямо на спусковому гачку (збоку).

Наостанок варто відзначити гарну сумісність зі сторонніми аксесуарами. Зокрема, УСМ в пістолеті Z1 CAP аналогічний механізмам від Tokyo Marui (хіба що пружина курка та нозл мають посилену конструкцію, аби витримувати підвищений тиск CO2). Магазини є взаємозамінними з CO2-магазинами серії ACP від APS. Форма та розмір дозволяють використовувати пістолет з більшістю кобур сторонніх виробників, розрахованих на подібний форм-фактор.

Характеристики:

Джерело енергії: CO2

Початкова швидкість кульки: до ~107 м/с

Ефективна дальність: 35 м

Максимальна дальність: 60 м

Калібр внутрішнього стволика: 6.03 мм

Blow-back: +

Довжина: 184 мм

Матеріал: метал, пластик

Колір: чорний

Вага: 780 г

Місткість магазину: 25 кульок

Характеристики

Калібр
  • 6 мм
Колір
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами