Страйкбольний пістолет ICS BLE-XAE GBB Black/Tan

Страйкбольний пістолет ICS BLE-XAE GBB Black/Tan

Продавець:Active Service

4.5/5  ( 18 оцінок )

7 713

Немає в наявності

8

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Високоякісний страйкбольний пістолет з живленням від газу та системою імітації віддачі Gas Blow Back; перший пістолет з подібним функціоналом в асортименті бренду ICS. Має невелику вагу та дуже зручний у користуванні, причому як для праворуких, так і для ліворуких стрільців: вимикач затворної затримки та кнопка скидання магазину зроблені двосторонніми. А потужна віддача забезпечує максимальну схожість з бойовою зброєю при стрільбі.

Рамка пістолету виготовлена з високоякісного полімеру методом лиття під тиском та посилена нейлоновим волокном. Рукоятка має текстуровану поверхню, що запобігає ковзанню, та знімну накладку у задній частині; встановлюючи накладки різних розмірів, можна точно підлаштовувати рукоятку під руку стрільця. Кожух-затвор — алюмінієвий, оброблений на верстатах з ЧПК (CNC). Його вага додатково зменшена завдяки спеціальним отворам, завдяки чому вдалося збільшити швидкість роботи автоматики та покращити ефективність витрачання газу. 

Прецизійний внутрішній стволик калібру 6.03 мм забезпечує високу точність та повторюваність пострілів. Цілик та мушка доповнені люмінесцентними крапками для полегшення прицілювання. На передній частині рамки передбачено рейку стандарту М1913 Пікатінні для додаткових аксесуарів, таких як ЛЦВ чи ліхтарі. Зовнішній стволик, своєю чергою, має 11-міліметрову ліву різьбу, на яку можна встановлювати та аксесуари під різьбу 14 мм CCW — відповідний адаптер входить до комплекту поставки. 

Спусковий гачок оснащено подвійним запобіжником: кнопкою з ручним керуванням, а також автоматичною (пасивною) системою, котра вимикається лише при коректному натисканні на спуск. Збільшена спускова скоба дозволяє ефективно використовувати пістолет, не знімаючи рукавичок. 

Комплектний магазин розрахований на 24 кульки. Форма та розміри дозволяють використовувати пістолет із жорсткими кобурами G-Series (під повнорозмірні пістолети Glock).

Виріб доступний у кількох варіантах кольору, дана версія має рамку у відтінку tan та кожух-затвор традиційного чорного забарвлення.

Комплектація :

- пістолет;

- магазин;

- змінна накладка на рукоятку;

- адаптер для аксесуарів 14 мм CCW;

- шомпол.

Характеристики:

Довжина: 184 мм

Довжина внутрішнього стволика: 85 мм

Вага: 670 г

Початкова швидкість кульки: 90 м/с

Живлення: грін-газ, пропан

Gas Blow Back: +

Хоп-ап: +, з можливістю налаштування

Місткість магазину: 24 кульки

Колір: чорний / tan

Характеристики

Калібр
  • 6 мм
Тип взводу
  • Закрив
Колір
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами