Револьвер Umarex Ruger SuperHawk 8" CO2 Black (Страйкбол 6мм)

2 відгуки

Код:  146150776

Револьвер Umarex Ruger SuperHawk 8" CO2 Black (Страйкбол 6мм)

2 відгуки

Код:  146150776

Продавець:Active Service

4.6/5  ( 21 оцінок )

6 840

Немає в наявності

30

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Представник досить рідкісного класу страйкбольної зброї — револьверів.Цікавою особливістю саме цієї моделі цієї моделі є те, що будучи розрахованою на пластикові кульки калібром 6 мм, вона використовує живлення від CO2-балончиків.

Револьвер є копією зброї від американського виробника Ruger. Він виготовлений з металу та міцного полімеру: металевими зроблено рамку, ствол та частину рукоятки, накладнки на рукоятку та барабан — пластикові. Довжина ствола складає 8", у його нижній частині передбачено вирізи, що надають виробу оригінального зовнішнього вигляду та зменшують вагу. Правда, вага все одно вийшла досить солідною — 1 кг, однак це навряд чи можна вважати недоліком, оскільки масивність робить револьвер максимально схожим на бойовий аналог. Також варто згадати планку Вівера на верхній частині рамки, що забезпечує характерний агресивний дизайн. 

Зовнішній вигляд револьвера цілком відповідає його можливостям: початкова швидкість кульки може сягати 175 м/с, що дає дульну енергію близько 4 джоулів. При цьому слід враховувати, такі характеристики забезпечуються лише зі свіжим балончиком, по мірі витрати газу швидкість кульки падає, втім, це загальна особливість пневматики на CO2-балончиках. 

Спуск револьвера — подвійної дії. Є хоп-ап, але можливості його налаштувати не передбачено. А ось прицільні пристрої регулюються: цілик встановлено на двох мікрометричних гвинтах для налаштування по висоті та боковому зміщенню. Кнопка відкривання барабана працює також як вимикач запобіжника. Для заряджання використовується кільцевий магазин на 8 кульок, що встановлюється у барабан. 

Комплектація:

- револьвер;

- верхня рейка RIS;

- магазин кільцевого типу.

Характеристики:

Живлення: балончики CO2

Початкова швидкість кульки: до 175 м/с (для кульок 0,25 г)

Дульна енергія: до 4 Дж

Ефективна дальність: до 200 м

Довжина внутрішнього стволика: 202 мм

Hop-Up: +, без можливості налаштування

Спуск: подвійної дії

Матеріал: метал+пластик

Довжина: 345 мм 

Вага: 990 г

Колір: чорний

Місткість магазину: 8 кульок

Відгуки покупців 2

  • Андрий Дроздовськый
    Продавець: Active Service

    А хто знає де можна купити такі кулі!

  • Артем Магмет
    Продавець: Active Service

    В какой игре в страйкбол разрешат ходить с пистолетом в 200м/с?