Штурмова гвинтівка Specna M4 SA-K04 Black (Страйкбол 6мм)

Штурмова гвинтівка Specna M4 SA-K04 Black (Страйкбол 6мм)

Продавець:Active Service

4.5/5  ( 18 оцінок )

13 579

Немає в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Страйкбольний привід SA-K04 від Specna Arms виготовлено переважно з цинко-алюмінієвого сплаву, посиленого сталлю у найбільш навантажених та критичних місцях — зокрема, зі сталі виготовлено усі болти, штифти та поворотні кріплення для антабок. Для телескопічного прикладу (у буферній трубці якого знаходиться батарея), а також пістолетної рукоятки використано полімер. Ствольна коробка та цівка з системою RIS мають захисне анодоване покриття, котре значно підвищує стійкість до корозії. Фарба також відрізняється підвищеною стійкістю і довговічністю: вона нанесена порошковим методом, а відповідні поверхні перед цим були піддані піскоструминній обробці. На ствольну коробку нанесена емблема Корпусу морської піхоти США (USMC).

За твердженнями виробника, всі частини виробу дуже точно підігнані одна до одної (на рівні аналогів від топових брендів), а баланс ваги максимально оптимізовано, завдяки чому привід є дуже маневреним, а його вага “майже непомітна при утриманні у бойовому положенні”. 

Однією з конструктивних особливостей виробу є система швидкої заміни пружини — ECS (Enter & Convert™). Ця система дозволяє підлаштувати привід під особливості того чи іншого полігону, навіть не маючи доступу до майстерні або спеціальних інструментів: достатньо вийняти гірбокс — і заміну пружини можна буде провести за лічені секунди.  Переваги подібної конструкції важко переоцінити з огляду на те, що різні команди та організації можуть висувати різні вимоги до потужності приводів. ECS дозволяє встановити змінну пружину з мінімальними затратами сил та часу, підібравши таким чином найкращу початкову швидкість кульки та забезпечивши оптимальний баланс між ефективністю з одного боку та безпекою для гравців — з іншого. При цьому варто зазначити, що до комплекту поставки приводу входить змінна пружина M90, що ідеально підходить для боїв на близьких дистанціях, зокрема у будівлях. Вона зменшує початкову швидкість кульки до 94 м/с, тоді як штатна бойова пружина дає близько 125 м/с і розрахована на середні дистанції бою.

Привід повністю сумісний з акумуляторами типу LiPo та LiFe, однак батарея та зарядний пристрій до комплекту поставки не входять.

Одним з елементів системи ECS є сталева направляюча пружини, встановлена у гірбоксі. Сам гірбокс має посилену конструкцію, використовує 8-мм кулькові підшипники та сталеві шестерні, з чотирма антиреверсними зачепами на моторній шестерні. Легкий поршень, виготовлений з полікарбонату, оснащений зубчатою рейкою зі сталі для підвищення надійності. Крім того, варто згадати циліндр типу 2, сталевий відсікач вогню та металеву камеру хоп-апу.

Цей привід позиціюється як модифікована модель, у якій застосовано, зокрема, такі покращення:

- міцні сталеві шестерні;

- сталева направляюча пружини;

- легкий полімерний поршень;

- герметизована голівка поршня з алюмінієвого сплаву;

- металева голівка циліндру;

- герметичний металевий нозл.

На привід встановлено верхню рейку RIS стандарту 22 мм, а також цівку з системою Free Float. На верхній планці закріплено фіксовані прицільні пристрої, які за необхідності можна швидко скласти або навіть взагалі зняти, аби вони не заважали коліматору чи іншому оптоелектронному пристрою. Телескопічний приклад завдяки фіксатору на основі протиковзної поверхні можна зафіксувати у будь-якому проміжному положенні, що дозволяє дуже точно налаштувати довжину прикладу під потреби гравця. Полум’ягасник встановлено на стандартну ліву різьбу 14 мм, що дозволяє, за бажанням, замінити його на муляж глушника. Такий муляж входить до комплекту поставки, його форма оптимізована під форму цівки, а для фіксації застосовується швидкознімне кріплення.

Привід однаково зручний як для право-, так і для праворуких гравців — завдяки двосторонньому перемикачу режимів вогню, двосторонній кнопці скидання магазину, а також такій унікальній особливості, як двосторонній вимикач затворної затримки. Це досить дрібні деталі, однак вони значно покращують ергономіку виробу.

До комплекту поставки входить сталевий бункерний магазин на 300 кульок. Втім, привід сумісний з багатьма сторонніми магазинами, представленими на ринку, зокрема, з виробами від таких виробників: BOYI, Airsoft Systems, SRC, King Arms, MAG, STAR, ACM.

Акумулятор та зарядний пристрій до комплекту НЕ ВХОДЯТЬ!

Комплектація:

- привід;

- магазин;

- механічні прицільні пристрої;

- змінна бойова пружина;

- муляж глушника;

- шомпол для чистки.

Характеристики:

Початкова швидкість кульки: ~125/ ~94 м/с

Версія гірбоксу: v2 модифікований

Діаметр підшипників гірбоксу: 8 мм

Хоп-ап: +, з можливістю налаштування

Довжина: 695/ 780 мм

Довжина внутрішнього стволика: 190 мм

Різьба на стволі: 14 мм, CCW

Швидка заміна пружини: +

Матеріали: цинко-алюмінієвий сплав, сталь, пластик

Вага: 2710 г.

Колір: Чорний

Тип магазину: бункер

Місткість магазину: 300 куль

Додаткова інформація

Згідно звіту номер HKGEC1600157401, продукт відповідає вимогам директиви RoHS ЕС (обмеження використання небезпечних речовин, директива  2011/65 / EU додаток ІІ), що була прийнята на заміну директиві 2002/95/EC (обмеження вмісту небезпечних речовин в електронних пристроях). Це означає, що у приводах Specna Arms не використовуються такі шкідливі речовини, як свинець, кадмій, ртуть, шестивалентний хром, полібромований біфеніл PBB чи полібромований феніловий ефір PBDE.

Характеристики

Запобіжник
  • Ручний
Тип взводу
  • Автозвід
Тип прицілу
  • Прицільна планка й мушка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами