Штурмова Гвинтівка Cyma AK-74 Tactical CM.076E (Страйкбол 6мм)

Штурмова Гвинтівка Cyma AK-74 Tactical CM.076E (Страйкбол 6мм)

Продавець:Active Service

4.5/5  ( 18 оцінок )

14 734

Немає в наявності

5

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Страйкбольна гвинтівка CM076E виготовлена зі сталі, цинко-алюмінієвого сплаву та високоякісного полімеру та відрізняється високою точністю виконання окремих деталей. Такі частини приводу, як ствольна коробка, кришка ствольної коробки, а також муляжі газової трубки та компенсатора, виготовлені зі сталі; натомість дрібніші металеві елементи — з Zn-Al сплаву. Зручна пістолетна рукоятка ергономічної форми, цівка та приклад виготовлені з посиленого пластику чорного кольору, з матовою поверхнею.

CM076 є модифікованою версією приводу на платформі АК, що помітно з першого ж погляду. Зокрема, оновлений приклад, рейка RIS на кришці ствольної коробки та полімерна цівка спеціально підібраної форми полегшують використання приводу, забезпечуючи додаткову зручність та ергономічність.

Полімерний приклад може налаштовуватися на довжині. Рейка RIS на верхній частині кришки ствольної коробки відповідає стандарту 22 мм і дозволяє встановлювати різноманітні приціли, зокрема оптику чи коліматори; при цьому не потрібно забезпечувати сумісність з кріпленням типу “ластівчин хвіст”. Цівка має монтажну систему KEYMOD, на яку можна кріпити як безпосередньо аксесуари (на кшталт передньої рукоятки), так і додаткові рейки. На стволі встановлено муляж компенсатора в оригінальному дизайні.

Враховуючи розмір приводу, оптимальним варіантом його застосування можна назвати бої на середніх дистанціях; при цьому якісний внутрішній стволик та висока початкова швидкість кульки забезпечують одночасно хорошу точність і кучність пострілів.

У приводі встановлено металеву камеру хоп-апу та традиційний для платформи АК гірбокс  V3 — він сам по собі характеризується високою надійністю, а в цій моделі гірбокс доповнено ще й посиленим каркасом. Крім цього, до списку посилених деталей входять 7-мм сталеві втулки, зміцнені сталеві шестерні та головка поршня направленої форми.

Пружина М125 у поєднанні з алюмінієвим циліндром та посиленими направляючими пружини дозволяє досягти початкової швидкості кульки у 131 м/с, що є дуже солідним показником для репліки штурмової гвинтівки.

До комплекту поставки входить пластиковий бункерний магазин на 400 кульок.

Товар комплектується виробником акумулятором і зарядним пристроєм не у всіх партіях. Радимо уточнювати наявність акумулятора та зарядного пристрою перед покупкою!

Комплектація:

- привід;

- магазин;

- шомпол;

- інструкція користувача;

- батарея та зарядний пристрій не у всіх партіях.

Характеристики:

Початкова швидкість кульки: ~131 м/с

Версія гірбоксу: v3

Діаметр втулок гірбоксу: 7 мм

Хоп-ап: +, з можливістю налаштування

Довжина: 880 / 960 мм

Довжина внутрішнього стволика: 310 мм

Матеріали: метал, сталь, пластик 

Вага: 3340 г

Колір: чорний

Тип магазину: бункер

Місткість магазину: 400 куль

Характеристики

Запобіжник
  • Ручний
Тип взводу
  • Автозвід
Тип прицілу
  • Прицільна планка й мушка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами