Пістолет ASG CZ P-09 Green Gas Tan (Страйкбол 6мм)

1 відгук

Код:  146151357

Пістолет ASG CZ P-09 Green Gas Tan (Страйкбол 6мм)

1 відгук

Код:  146151357

Продавець:Active Service

4.5/5  ( 18 оцінок )

9 094

Немає в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Страйкбольна копія однієї з найновіших пістолетів від Česká zbrojovka —  CZ P-09. Завдяки співпраці ASG з виробником бойового оригіналу, копія вийшла надзвичайно достовірною — зокрема, абсолютно ідентичною за розміром, вагою та зовнішнім маркуванням.

Пістолет ASG CZ P-09 GBB Tan виготовлено з використанням пластику та металу. Рамка та органи керування, такі як двосторонній вимикач запобіжника та кнопка скидання магазину, виготовлені з пластику — аналогічно бойовому прототипу. Рамка також має характерну текстуру поверхні — вона забезпечує не лише надійний хват, але й стильний “агресивний” вигляд. Рейка RIS у передній частині дає можливість встановлювати різноманітні додаткові аксесуари — наприклад, ліхтарики чи лазерні цілевказівники. Крім того, з пластику виготовлено прицільні пристрої та окремі дрібні деталі газового механізму.

Магазин, спусковий механізм, курок, зовнішній стволик та направляюча зворотньої пружини — металеві. Форма кожуха-затвора підібрана таким чином, щоб підвищити надійність хвату при перезаряджанні та водночас зберегти всі переваги класичної моделі CZ-75.

Як і належить моделі такого рівня, пістолет має потужну систему Blow-back, котра забезпечує додатковий реалізм як при стрільбі, так і при перезарядці. Джерелом енергії є грін-газ, резервуар для якого розміщено у магазині; останній вміщує 25 кульок.

Комплектація:

- пістолет;

- магазин;

- транспортний кейс;

- інструкція користувача.

Характеристики:

Живлення: грін-газ

Початкова швидкість кульки: ~91 м/с 

Дульна енергія: до 0,83 Дж

Hop-Up: +

Gas Blow-Back: +

Матеріал: пластик+метал

Довжина: 215 мм 

Вага: 880 г

Колір: tan

Місткість магазину: 25 кульок

Відгуки покупців 1

  • Влад Колисниченко
    Продавець: Active Service

    Какая приблизительная дальность полёта?