Штурмова Гвинтівка Specna Arms M4 RRA SA-C07 CORE Full-Tan (Страйкбол 6мм)

Штурмова Гвинтівка Specna Arms M4 RRA SA-C07 CORE Full-Tan (Страйкбол 6мм)

Продавець:Active Service

4.5/5  ( 18 оцінок )

8 177

Немає в наявності

8

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Core™ є лінійкою страйкбольних приводів від Specna Arms, що позиціонуються як рішення і для початківців, і для досвідчених гравців. За твердженням виробника, лінійка поєднує у собі привабливу ціну, високоякісні матеріали та зручну систему швидкої заміни пружини.

Конкретно цей привід несе на собі автентичне, ліцензоване маркування виробника справжньої зброї —  Rock River Arms. Ця компанія займається випуском запчастин та аксесуарів до зброї, а також, найголовніше — високоякісних карабінів AR-15.  Rock River Arms було засновано 1996 року братами Ларсонами спільно з Лесом Беєром; головний офіс знаходиться у місті Колона, штат Іллінойс. В наш час RRA виконує контракти на постачання карабінів AR-15 до ФБР, УБН (DEA) та Служби Маршалів США. 

Ствольну коробку приводу, буферну трубку складного прикладу (котра одночасно є місцем розміщення акумулятора) та пістолетну рукоятку виготовлено з пластику підвищеної міцності, посиленого нейлоновим волокном. Більшість інших частин, зокрема зовнішній стволик, цівка з Keymode, глушник та збільшена ручка затвору, виготовлені з металу (всі болти та штифти, а також муляжі затвору та вікна викиду гільз — сталеві). На ствольну коробку нанесено маркування RRA та серійний номер.

Верхня та нижня частини ствольної коробки дуже ретельно підігнані одна до одної, завдяки чому між ними немає жодних щілин та люфтів. Використання легких матеріалів дозволило зменшити загальну вагу приводу, що стане у нагоді під час динамічних сутичок на коротких дистанціях та довготривалих ігрових “марафонів”. Крім того, виробник заявляє, що за рахунок посилення скляним волокном корпус служить довше, аніж аналогічні вироби з пластику чи навіть з металу.

Ще одна цікава особливість виробу — система швидкої заміни бойової пружини ESA™, що дозволяє легко підлаштувати потужність пострілу до вимог конкретного полігону. Для заміни пружини у такій системі достатньо зняти буферну трубку; зробити це можна у польових умовах, поза спеціальними майстернями и без додаткових інструментів, до того ж немає потреби витягати чи розбирати гірбокс. Переваги подібної конструкції важко переоцінити з огляду на те, що різні команди та організації можуть висувати різні вимоги до потужності приводів. ESA™ дозволяє встановити змінну пружину з мінімальними затратами сил та часу, підібравши таким чином найкращу початкову швидкість кульки та забезпечивши оптимальний баланс між ефективністю з одного боку та безпекою для гравців — з іншого. При цьому варто зазначити, що до комплекту поставки приводу входить змінна пружина M90, що ідеально підходить для боїв на близьких дистанціях, зокрема у будівлях. Вона зменшує початкову швидкість кульки до 94 м/с, тоді як штатна бойова пружина дає близько 116 м/с і розрахована на середні дистанції бою.

Привід повністю сумісний з акумуляторами типу Li-Po та Li-Fe. 

Гірбокс використовує 8-мм втулки. Поршень виконано з легкого полікарбонатного пластику і доповнено зубчатою рейкою зі сталі, що забезпечує додаткову міцність та надійність. Крім того, з особливостей “нутрянки” можна відзначити циліндр типу 1, чотири антиреверсні собачки та сталевий відсікач одиночного вогню; запас міцності усіх деталей допускає їх використання із пружинами M140. 

Високоякісна камера хоп-ап з роторним регулятором у цій моделі поєднана з прецизійним внутрішнім стволиком діаметром 6,03 мм, що, за твердженням виробника, забезпечує високу дальність та точність. Однак слід пам’ятати, що реалізувати всі ці можливості можна лише з кульками відповідної якості.

Привід оснащено верхньою направляючою RIS, цівкою з кріпленнями стандарту Keymode та регульованим телескопічним прикладом. Цілик має складну конструкцію, завдяки якій він не заважає використанню додаткових прицілів — зокрема, коліматорних чи оптичних. Буферна трубка прикладу має поверхню, що перешкоджає ковзанню — саме за рахунок цієї поверхні фіксується приклад, що дає можливість налаштувати його довжину з точністю буквально до міліметра. Муляж глушника встановлено на лівосторонню різьбу діаметром 14 мм.

До комплекту входить бункерний магазин на 380 кульок, виготовлений з міцного пластику.

Товар комплектується виробником акумулятором і зарядним пристроєм не у всіх партіях. Радимо уточнювати наявність акумулятора та зарядного пристрою перед покупкою!

Комплектація:

- Привід;

- Магазин;

- Акумулятор та зарядний пристрій не в усіх партіях.

Характеристики:

Початкова швидкість кульки: ~116 / ~94 м/с

Версія гірбоксу: v2

Діаметр підшипників гірбоксу: 8 мм

Хоп-ап: +, з можливістю налаштування

Довжина: 690 / 770 мм

Довжина внутрішнього стволика: 270 мм

Різьба на стволі: 14 мм, CCW

Швидка заміна пружини: +

Матеріали: метал, сталь, пластик (посилений нейлоновим волокном)

Вага: 2220 г

Колір: Full Tan

Тип магазину: бункер

Місткість магазину: 380 куль

Характеристики

Запобіжник
  • Ручний
Тип взводу
  • Автозвід
Тип прицілу
  • Прицільна планка й мушка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами