Пістолет KJW MK-1 Plastic Green Gas (Страйкбол 6мм)

Пістолет KJW MK-1 Plastic Green Gas (Страйкбол 6мм)

Продавець:Active Service

5/5  ( 24 оцінок )

2 452

Немає в наявності

14

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Страйкбольна репліка пістолету Ruger Standard MK1, створеного ще в кінці 1940-х років як недорогий та доступний малокаліберний пістолет для полювання та розважальної стрільби. Це був перший пістолет, випущений компанією Sturm, Ruger&Co.; створений під вдохненням від японських “Намбу”, він розпочав історію знаменитого бренду Ruger і став найпопулярнішим та найуспішнішим в історії зразком короткоствольної зброї під набій .22LR.

На відміну від вогнепального оригіналу, страйкбольний пістолет KJW MK-1 Plastic Green Gas має ручку та рамку, виготовлену з пластику — що і відображено у назві. У той же час зовнішній стволик, спусковий крючок, магазин і навіть камера хоп-апу — металеві. Система імітації віддачі Blow-back у цієї моделі відсутня; з іншого боку, це забезпечило досить економне споживання газу і сприяло підвищенню початкової швидкості кульки. А завдяки якісній герметизації нарешті цю швидкість вдалося довести до 112 – 115 м/с — без перебільшення вражаючий показник для страйкбольного пістолета, особливо на грін-газі.

Пістолет оснащено ціликом із можливістю регулювання по горизонталі за допомогою винта. Запобіжник — ручний, у вигляді повзунка, розташованого з лівого боку рамки за рукояткою (аналогічно до оригінальної моделі). Комплектний магазин вміщує 17 кульок.

Комплектація:

- пістолет;
- магазин;
- інструкція.

Характеристики:

Джерело енергії: грін-газ
Початкова швидкість кульки: ~ 115 м/с
Blow-back: ні
Матеріал: метал, пластик
Довжина: 250 мм
Вес: 554 г
Місткість магазину: 17 кульок

Характеристики

Калібр
  • 6 мм
Колір
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами