Штурмова гвинтівка Cyma AK105 CM.040B (Страйкбол 6мм)

Штурмова гвинтівка Cyma AK105 CM.040B (Страйкбол 6мм)

Продавець:Active Service

5/5  ( 24 оцінок )

9 161

Немає в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Страйкбольна копія АК-105 — автомату Калашникова з сучасної “сотої” серії. До цієї серії входять автомати, починаючи з АК-74М; її основною ідеєю є максимальна уніфікація різних моделей між собою. Конкретно ж АК-105 є вкороченим варіантом АК-74М, створеним на заміну АКС-74У. Він трохи довший за попередника, однак більші габарити дозволили обійтися без вкорочення газової трубки та забезпечити максимальну взаємозамінність деталей з іншими зразками серії 100.

Що стосується конкретно цієї страйкбольної репліки, то вона відрізняється як достовірністю виконання, так і підвищеною міцністю та надійністю. У штурмовій гвинтівці Cyma AK105 CM.040B всі зовнішні металеві елементи (ствольна коробка з кришкою, зовнішній стволик, прицільні пристрої, складний приклад, муляж полум’ягасника тощо) виготовлені з повноцінної нержавіючої сталі (а не з алюмінієвого сплаву, що зустрічається у простіших репліках). Це гарантує додаткову стійкість до ударів та несприятливих умов.

Рамковий приклад автомата можна скласти убік; це полегшує переміщення у тісних умовах (зокрема у CQB), а також транспортування. Комплектні прицільні пристрої — традиційні для АК-серії: мушка плюс цілик з налаштуванням по відстані. Завдяки боковому кріпленню типу “ластівчин хвіст” на привід, за допомогою відповідного кронштейну, можна встановити додатковий приціл або планку RIS.

Основою механізму у приводі є металевий гірбокс версії v3 зі сталевими шестернями та втулками. Якісна герметизація та довгий внутрішній стволик дозволяють досягти початкової швидкості кульки близько 122 м/с. До комплекту поставки входить пластиковий бункерний магазин місткістю у 500 кульок.

Товар комплектується виробником акумулятором і зарядним пристроєм не у всіх партіях. Радимо уточнювати наявність акумулятора та зарядного пристрою перед покупкою!



Комплектація:

- привід;
- магазин;
- батарея та зарядний пристрій не у всіх партіях.


Характеристики:


Початкова швидкість кульки: ~122 м/с
Ефективна дальність: до 40 м
Версія гірбоксу: v3
Хоп-ап: +, із можливістю налаштування
Довжина: 605 / 835 мм
Матеріали: сталь, пластик, цинко-алюмінієвий сплав
Вага: 3195 г
Колір: чорний
Тип магазину: бункер
Місткість магазину: 500 куль

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами