Пістолет Cyma HK USP Metal CM.125 AEP tan (Страйкбол 6мм)

Пістолет Cyma HK USP Metal CM.125 AEP tan (Страйкбол 6мм)

Продавець:Active Service

5/5  ( 24 оцінок )

3 459

Немає в наявності

5

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Страйкбольна копія H&K USP — одного з найвідоміших сучасних бойових пістолетів.

Оригінальний USP був створений ще на початку 1990-х років, а в середині того ж десятиліття він був прийнятий на військову службу як табельний пістолет бійців Бундесверу. Пізніше цю модель, у різних модифікаціях, взяли на озброєння поліція федеральних земель ФРН, а також низка збройних та правоохоронних підрозділів по всьому світу, включаючи польський GROM та українську “Альфу” СБУ.

Пістолет Cyma HK USP Metal CM.125 AEP є цікавим, перш за все, електричним принципом роботи. Цей принцип дає ряд переваг перед більш традиційними газовими та газобалонними пістолетами. Зокрема, він дозволив реалізувати режим автоматичного вогню, а також забезпечивши можливість застосування пістолета навіть у морозі, при цьому без зниження початкової швидкості. Сама швидкість, щоправда, дуже невисока – близько 56 м/с; однак на невеликих дистанціях (де в основному і застосовуються пістолети) це не є серйозним недоліком. Мало того, у CQB-баталіях цю особливість можна записати у плюси: невелика початкова швидкість знижує ймовірність травм та болісних ушкоджень навіть при пострілі впритул.

Страйкбольна репліка виготовлена ​​з використанням пластику та металу. Аналогічно бойовому оригіналу, з пластку зроблена рамка, включаючи спускову скобу та накладки на руків'я. І на накладки, і на саме руків'я (спереду та ззаду) нанесені рельєфні екстури, які запобігають ковзанню в руках. Під стволом розміщено рейку RIS, на яку можна встановлювати різноманітні тактичні аксесуари — такі, як ліхтар або лазерний цілевказівник.

Джерелом енергії для пістолета є 7,2-вольтова батарея, встановлена ​​під стволом. Електромотор, що є “серцем” робочого механізму, розташований у рукоятці вертикально.

Комплектація:

- пістолет;
- магазин;
- Акумулятор;
- Зарядний пристрій;
- Лоадер.


Характеристики:

Джерело енергії: електрика
Початкова швидкість кульки: 56 м/с
Ефективна дальність: до 10 м
Режими стрільби: одиночний, автоматичний
Версія гірбоксу: спеціальний
Хоп-ап:+, з можливістю налаштування
Довжина: 196 мм
Матеріал: пластик, метал
Колір: tan
Вага: 785г
Батарея у комплекті: + (Ni-Mh, 7,2 В)
Місткість магазину: 29 кульок.

Характеристики

Калібр
  • 6 мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами