Патрони Флобера Sellier & Bellot Randz Curte 4mm Short 200 шт. (V355332)

40 відгуків

Код:  148876213

Патрони Флобера Sellier & Bellot Randz Curte 4mm Short 200 шт. (V355332)

40 відгуків

Код:  148876213

Продавець:Mishen

4.7/5  ( 315 оцінок )

1 490

Немає в наявності

499

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Малошумні патрони з циліндричними латунними гільзами і свинцевими кулями. Спочатку розроблені в 1842 році паризьким зброярем Флобером для «кімнатної» стрільби.

Спочатку не мали порохового заряду. В складці, що утворює фланець гільзи, знаходився тільки запалює складу. Перші патрони мали свинцеву кулясту кулю, пізніше стали додавати в гільзу маленький заряд пороху і використовувати конічну кулю.

Патрон Sellier & Bellot 4mm Flobert відноситься до «укороченою» різновиди (4mm kurz, 4mm Short) має циліндричну гільзу висотою 6,6 мм (діаметр фланця і корпусу 6,1 мм і 4,65 мм відповідно). Споряджається сферичної свинцевою кулею діаметром 4,3 мм.

Прекрасний вибір для револьвера калібру 4mm Flobert.

Характеристики

Тип гільзи
Країна реєстрації бренду
  • Чехія
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 40

  • Сергій Гончаров
    Відгук від покупця. Продавець: Mishen

    Патроны приехали вовремя.

    Переваги:
    Стоимость
  • Владислав Воробьев
    Відгук від покупця. Продавець: Mishen

    Я, конечно, новичок в стрельбе и это мои первые патроны, но я ими доволен. Экспертного ничего сказать не могу, каких-то конкретных проблем не обнаружил. Единственное, что заметил, это то, что некоторые патроны делают более громкий хлопок при выстреле, но я не знаю, от чего это зависит.

    Переваги:
    Хорошо стреляют, неплохо хлопают
    Недоліки:
    Не все издают одинаковый звук
  • Людмила Радченко
    Відгук від покупця. Продавець: Mishen

    Я розумію, що читати негативні відгуки про товар, реалізацією якого займаєшся-це сумнівне задоволення. Але, як на мене, то краще прийняти істину, а не робити винним когось. По-перше, ваші патрони не перші, які, були відстріляні з цього револьвера. Перед цим придбавалися патрони у іншого продавця і таких проблем не спостерігалося, щоправда ціна там була трохи дорожча, але, як показала практика"безкоштовний сир-лише в мишоловці". Краще трохи переплатити... По-друге, не потрібно незнайому вам людину робити "л*****ю" і повчати її, як потрібно доглядати за револьвером. Ви думаєте, що з вашої сторони це бало дуже "круто" тицьнути мене носом в те, що зброю необхідно ще і чистити?! А не краще було визнати, що "так, можливо Вам попалася бракована упаковка...вибачте.."?!

    Переваги:
    немає жодних
Дивитися всі відгуки до товару у продавця →

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення