Гвинтівка пневматична Beeman 2060 (4,5 мм)

42 відгуки

Код:  150244186

Гвинтівка пневматична Beeman 2060 (4,5 мм)

42 відгуки

Код:  150244186

Продавець:ua-club

4.3/5  ( 93 оцінок )

3 120

Є в наявності

21

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматична гвинтівка Beeman 2060 – це вдосконалена, легка модель зброї, призначена для розважальної стрільби. Для заряджання використовується стандартний взвод, який відбувається шляхом перелому стовбура. Завдяки використанню високоякісного пластику, який відмінно протистоїть ударам, і в конструкції ложі і приклада зброї, чудово справляється зі швидкою зміною температури, високої вологості і володіє якостями містять її в цілісності, запобігаючи утворенню тріщин і сколів в порівнянні з ложі виконаних з дерева.

Представлена гвинтівка поєднала в собі хорошу потужність і чудову точність за досить прийнятну ціну. Також зручність в утриманні гарантує і спеціально нанесена на рукоятку текстуру, яка добре відводить вологу з долоні.

На гвинтівці встановлені відкриті прицільні пристосування, виготовлені з оптичного волокна з можливістю їх регулювання. Завдяки кріпленню «Ластівчин Хвіст», який розташувався на ствольній коробці, на гвинтівку може бути встановлений оптичний приціл. Представлена гвинтівка від виробника Beeman модель 2060, стане хорошим вибором для любителів розважальної стрілянини і має початковою швидкістю кулі до 250 м/с.

Характеристики

Калібр
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 42

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!