Пістолет пневматичний SAS MP-40 (4,5 мм)

3 відгуки

Код:  150258116

Тип боєприпасів

Пістолет пневматичний SAS MP-40 (4,5 мм)

3 відгуки

Код:  150258116

Продавець:ua-club

4.3/5  ( 90 оцінок )

2 920

Немає в наявності

5

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматический пистолет SAS MP-40 сделает вашу развлекательную стрельбу еще интереснее и комфортнее, поскольку является копией боевого пистолета. А в плане спортивной стрельбы он будет интересен, поскольку специально утяжелен для придания реалистичности.
Компания SAS занимается созданием пневматики, которая повторяет контуры боевого оружия. Модель SAS MP-40 взята с пистолета "Military and Police", который выпускается в США более 10 лет и ориентирован на использование полицией. Из этого можно сделать вывод, что модель имеет оптимальный вес и удобство для использования.
Пістолет працює від стисненого газу. І стріляє стандартними для пневматики кульками. Стовбур гладкий. Швидкість кулі при вильоті з дула класична - 120м/с.
Корпус і рукоятка зроблені з пластику. Для прицілювання є цілик і мушка. Стовбур інтегрований з планкою Вівера. На неї ви зможете прикріпити підствольний ліхтар або целеуказатель. Оскільки пістолет працює від СО2, у нас ви можете підібрати для нього балони і будь-які засоби догляду.
 

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Калібр
Загальна довжина
  • 190 мм
Тип прицілу
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!