Коліматорний приціл Leapers SCP-DS3039W, закритий

Коліматорний приціл Leapers SCP-DS3039W, закритий

Продавець:В ЦЕЛЬ

2 660

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Коліматор закритого типу SCP-DS3039W від Leapers – це не просто вдосконалена рання модель, а дійсно неординарна новинка, адже до неї додаються відразу два варіанти такого кріплення на Вівер/Пикатинни «Lever Lock». Якщо раніше мисливцям доводилося доробляти існуючі фіксатори, або в кустарних умовах винаходити нові, то зараз і власники карабінів, і цінителі пневматичних рушниць можуть довірити прилад надійному фірмовому кріпленню. Цей фіксатор вже схвалили військові і спецслужби.
Бренд Leapers створював коліматори Липерс SCP-DS3039W для тандему з крупнокаліберним зброєю до .308 WIN, тому вони відмінно тримають віддачу і його прицільна марка не зміщується до встановленого місця лінзи навіть через сотні пострілів.
Даний закритий коліматор відрізняють:
Хороша видимість в сутінках. Оптика з багатошаровим просвітленням пропускає 91% сонячних променів.
Відмінна видимість в сонячний день. Двоколірна точка з п'ятьма режимами яскравості легко настроюється під будь освітлення.
Висока точність прицілювання. Можна вносити поправки з точністю 1 МОА. Регулюючий барабан поправок забезпечений виїмкою. У польових умовах, при відсутності ключа для внесення поправок, можна використовувати звичайну копійку.
Вологонепроникність. Корпус виточений з моноліту авіаційного алюмінію. Технічні отвори захищені ущільнювальними кільцями, регулятори кріплень – ковпачками. Щоб не допустити зсуву лінз (призводить до втрати точності і попадання вологи).

Характеристики

Тип прицілу
Підсвітка прицільної марки
Налаштування від паралакса
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами