Лазерний патрон для холодної пристрілки SightMark калібр 12

Лазерний патрон для холодної пристрілки SightMark калібр 12

Продавець:В ЦЕЛЬ

1 390

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Yukon SightMark – це лазерний патрон для холодної пристрілки 12-калиберного зброї з гладким стволом. Виріб самостійне і повністю готова до роботи.
Застосування
Завдяки цьому пристосуванню мисливець може пристріляти або перевірити якість пристрілки рушниці, не витрачаючи патрони. Це особливо важливо, якщо стрілець користується дорогими боєприпасами.
З Yukon SightMark калібр 12 всі види прицілів точно налаштовуються під час холодної пристрілки. Власникам оптичних прицілів лазерний патрон допоможе перевірити, не збилася налаштування під час транспортування, що дозволить уникнути промахів на полюванні. Патрон має невеликий розмір і вага, тому для нього знайдеться місце навіть в полегшеному варіанті екіпіровки мисливця/стрілка.
Холодна пристрілка з Yukon SightMark Для першої пристрілки встановіть батареї в прилад, відгвинтивши дінці його гільзи. Лазер повинен горіти рівним світлом.
1. Розташуйте лазерний патрон у патронник рушниці. Світло повинен проходити через стовбур, утворюючи на поверхнях червону крапку.
2. Направте дуло на вертикальну поверхню, віддалену від вас на відстань передбачуваної стрільби.
3. Зведіть лінію прицілювання з центральною віссю стовбурного каналу на позначеній дистанції. Якщо приміщення невелике, відстань можна скоротити. Світна точка опиниться в зоні ймовірного попадання (СТП), якщо не враховувати балістику і шлях польоту кулі.
4. Для суміщення точки і прицільної марки введіть поправки прицілу маховичками. Пляма від лазера повинна розміщуватись нижче точки прицілювання. Відстань між ними визначається балістичними властивостями застосовуються боєприпасів.
5. Результат бажано перевірити на гарячій пристрілки і, якщо знадобиться, внести корективи.
Перевіряти якість гарячої пристрілювання за допомогою лазерного патрона Yukon SightMark калібр 12 слід з використанням мішені (входить в комплект) на відстані 15-25 м. При суміщенні марки з її центром ви отримаєте стабільну для своєї зброї відстань між точкою влучення і перехрестям прицілу, яке потрібно зберігати в майбутньому.

Характеристики

Калібр
Матеріал
Додаткові характеристики
  • Вес: 0.1 кг
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами