Коліматорний приціл Sightmark SM13003B-DT 1Х33 на планку 11 мм "ластівчин хвіст"

Коліматорний приціл Sightmark SM13003B-DT 1Х33 на планку 11 мм "ластівчин хвіст"

Продавець:В ЦЕЛЬ

4 090

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Sightmark Sure Shot SM13003b DT – коліматорний приціл, який використовується при стрільбі для більш точного наведення зброї ( в тому числі пневматики), має планку 11 мм «ластівчин хвіст». Підходить як для мисливської, так і для спортивної зброї. Пристосування дає можливість стріляти в умовах природного світла, від перших сонячних променів до заходу.
Що стосується типів коліматорних прицілів, дана модель відноситься до відритим і не обмежує поле зору користувача. Вона дозволяє мисливцям і любителям стрільби по мішенях прицілюватися максимально швидко. З таким оснащенням навіть спритні куріпки і зайці стають легкою здобиччю. Стрілки успішно використовують його в густих лісах, чагарниках і на закритих територіях.
НАЛАШТУВАННЯ ПРИЦІЛУ коліматора
Представлене пристосування відкритого типу: підготовка до роботи забезпечує необхідну точність тільки після правильної підготовки.
При першому використанні даної моделі коліматора, власнику необхідно встановити/змонтувати сам приціл на знаряддя за допомогою кронштейна Weawer і затягнути гвинти торцевим ключем, який поставляється в комплекті з прицілом.
Потім потрібно провести коригування лінії прицілювання. Для початку слід закріпити зброю в пристрелочном верстаті. Далі потрібно помістити мішень на відстань, де передбачається стрілянина, і зробити контрольний постріл.
Якщо з першого разу точка прицілювання не співпаде з точкою влучення, рекомендується зробити переміщення прицільної марки. Коригування марки коліматора Sightmark здійснюється по горизонталі і вертикалі () з допомогою торцевих гвинтів.
Регулювання необхідно проводити до тих пір, поки дані точки не будуть збігатися.
У комплекті надається інструкція, в якій детально описується, як влаштований коліматорний приціл і де його варто застосовувати.
ПЕРЕВАГИ ПРИСТРОЮ SM13003B-DT
Основними перевагами даної моделі є:
Вологозахищений і протиударний корпус.
Невелика споживана потужність батареї підсвічування.
Просте регулювання яскравості прицільної марки (перемикач). Мінімальна інтенсивність світіння вказує на необхідність заміни джерела живлення. Головне, щоб при установці акумулятора на місце була дотримана полярність.

Характеристики

Тип прицілу
Підсвітка прицільної марки
Налаштування від паралакса
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами