Кронштейн Arbalet Патріот К30

Посадкове місце (Діаметр кілець)

Кронштейн Arbalet Патріот К30

Продавець:В ЦЕЛЬ

3 980

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кронштейн ПАТРІОТ К30 призначений для установки на гвинтівки і карабіни зі ствольною коробкою, близькою по дизайну гвинтівки Мосіна, мають бічну планку, встановлену на ствольній коробці. Кронштейн може бути встановлений на ВСІХ типах бічних планок, завдяки наявності двох стопорів, фронтального і заднього, що знімаються і встановлюються незалежно.
Кільця фрезерованы з дюралюмінію Д16Т, розраховані на установку прицілу з трубою 30 мм, мають вкладиші для установки прицілів з трубою на 1 дюйм і можливість регулювання положення перпендикулярно осі стовбура в діапазоні 3 мм.
Відстань між внутрішніми поверхнями кілець кронштейна (з встановленими вставками на 1 дюйм) - 58 мм, Кронштейн виготовлений з дюралюмінію Д16Т . Висота кронштейна - 30 мм від осі бічної планки до низу верхній частині кронштейна.
Кронштейн дозволяє встановити приціл максимально низько над ствольною коробкою. Комплектується шестигранним ключем для зняття і установки фронтального стопора і регулювання нижній частині кронштейна.
Цей комплект кілець можна сміливо рекомендувати для ТОЗ-87.
Інформація для власників ТОЗ-87:
- при установці кронштейна ПАТРІОТ К30 на бічну універсальну планку типу «СКС» він «постає» строго по вертикальній осі рушниці, зазор над ствольною коробкою 5 мм. Зберігається можливість використання штатних прицільних пристосувань.
Вага: 235 г
Розмір: 103х63х83 мм
Матеріал: Дюралюміній Д16Т

Характеристики

Посадкове місце (Діаметр кілець)
Висота
Фіксація на зброї
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами