Відгуки покупців про Кросівки тактичні MIL-TEC "TROOPER SQUAD 2.5" Чорні 39

7 відгуків

Код:  155268569

Залиште свій відгук про цей товар
  • Ніщун Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: ТАКТИКА. Розмір: 46

    Поносив 3 місяці і розлізлися по живому,ходив на роботу по асфальту,не купуйте бо пошкодуєте

    Переваги:
    Немає
  • Олег Клёфас
    Відгук від покупця. Продавець: ТАКТИКА. Розмір: 42

    Супер кроссовки. Зиму отходил без проблем. Не бояться мокрой погоды.

  • Константин Фурман
    Відгук від покупця. Продавець: ТАКТИКА. Розмір: 45

    Качество хорошее, подошва легкая, удобная.

    Переваги:
    Кожа
    Недоліки:
    нет
  • Ніщун Олександр
    Продавець: ТАКТИКА. Розмір: 39
  • Ігор Бєлік
    Продавець: ТАКТИКА. Розмір: 39

    На підстави означеного, прошу уповноваженого представника Розетки зателефонувати мені для вирішення конфлікту в усному порядку.

    Переваги:
    Сайт.
    Недоліки:
    Пропоную Розетці звернути увагу на недоброчесного продавця товару ТАКТИКА, який псує напрацьований вами протягом тривалого часу позитивний імідж. Перед купівлею товару у мене до Продавця ТАКТИКА було два основних питання: хто продавець і країна-виробник товару. У відповідь сказали – Розетка, країна-виробник Німеччина. По факту надходження товару було видно, що товар не виготовлено в Німеччині: жодного інформації про товар взагалі, ні на кросівках, ні на коробці. Коробка взагалі простий картон без жодної букви. Шви з підошвою, як і внутрішній матеріал кросівок явно сумнівної якості. Виробником-Німеччиною і не пахне (є з чим порівнювати, не перший раз купую кросівки, у тому числі безпосередньо в Розетці). Був упевнений, що все-таки виробник, як сказав "представник" Розетки, тому одягнув їх на роботу. АЛЕ, на моє прохання надати документи, що кросівки виготовлені в Німеччині, представник ТАКТИКА не надав, бо їх нема у цієї фірми. Знизити вартість товару відповідно до вимог Закону ТАКТИКА також відмовилася. На підстави означеного, прошу уповноваженого представника Розетки зателефонувати мені для вирішення конфлікту в усному порядку.
  • Анастасия Ефремова
    Продавець: ТАКТИКА. Розмір: 39

    Очень классные кроссовки Мужу понравились но пришлось отказаться, так как заказывали на размер больше из за маломерок модели, а они большие оказались
    У супруга 42 размер, заказывали 43

  • Татьяна Воронецька
    Продавець: ТАКТИКА. Розмір: 44

    Обнаружила у себя причину возврата "не подошел товар" и решила внести ясность. Кроссовки, на мой взгляд очень классные. Визуально выглядят довольно качественно и думаю в носке должны быть удобны. Откровенно было жаль возвращать, но увы, мужу они по размеру не подошли, у нас несколько не стандартные ступни))). В общем на его 43 (в см по стельке 28 и 28,5) мы взяли 44 размер, оказалось очень тесно по ноге, но брать 45 размер в нашем случае не имело смысла (если ступня широкая, то можно), у нас ступни узкие, поэтому и пришлось просто вернуть. А так, дерзну рекомендовать.))

    Переваги:
    визуально выглядят качественно и надежно по приемлемой цене
    Недоліки:
    не имела возможности выявить
    • Алексей Кузнецов

      На 28,5 см стельки 44-й размер как по длине, пальцы уперлись?
      Или вообще тесный?