Коробка MTM на 20 патронів кал. 222 Rem - 222 Mag. Колір - зелений (1773.06.25)

Коробка MTM на 20 патронів кал. 222 Rem - 222 Mag. Колір - зелений (1773.06.25)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 237 оцінок )

264

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Belt Carrier R-20 – серія компактних коробок на 20 гвинтівкових патронів, фіксуючих допомогою кліпси на поясному ремені, кишені куртки або мисливському жилеті.

Патрони в даній моделі розміщуються кулею вниз. У кожній клітинці є спеціальні ребра, що виключають можливість дотику кулі з дном, що дозволяє вберегти її деформації, що негативно позначається на точності бою.

Дана модель дуже популярна серед мисливців!

Американське підприємство MTM Case-Gard з'явилося на ринку в 60-х роках минулого століття. В момент заснування це був невеликий сімейний бізнес, створений мисливцями, які вирішили самостійно виготовляти аксесуари для полювання. Проте вироби виявилися настільки зручними і функціональними, що швидко завоювали популярність, а бізнес почав розвиватися стрімкими темпами. Сьогодні під брендом MTM Case-Gard можна придбати пластикові кейси під патрони (від портативних сумок до великих ящиків), зручні «валізки» для їжі і медичних препаратів, пристосування для догляду за зброєю, верстати для пристрілки, чистячі засоби кейси для перенесення пістолетів, підставки під мішені, метальники для глиняних тарілок. Основна перевага компанії – оптимальне поєднання «ціна-якість», і це робить продукцію MTM Case-Gard популярною серед мисливців і спортсменів-стрільців різних країн.

Характеристики

Калібр
Колір
  • Зелений
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами