Приціл коліматорний Shield SIS 4 змінних прицільних марки (2320.00.07)

Приціл коліматорний Shield SIS 4 змінних прицільних марки (2320.00.07)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 237 оцінок )

21 300

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Увага: застосування пластикових лінз вимагає особливо дбайливого ставлення до них при догляді за оптикою. Будь ласка, уважно ознайомтеся з інструкцією від виробника.

Коллиматорный прицел Shield SIS, как и его предшественник Shield CQS - это небольшой, прочный прицел, который был разработан для использования в самых суровых условиях окружающей среды. Так, он может использоваться в температурном диапазоне от -46°C до +49°C, во время дождя (водонепроницаемость на 30 минут на глубине до 1 м).Устойчивость прицела к ударам позволяет ему выдерживать значительные нагрузки, а полимерные линзы повышают надежность коллиматора, в сравнении с традиционными стеклянными линзами.

Коліматорний приціл Shield SIS призначений в першу чергу для військових, правоохоронних органів і спортсменів – стрільців. Полімерні лінзи роблять його більш стійким до пошкоджень на відміну від коліматорних прицілів зі скляними лінзами, а покриття антивідблиску сприяє виконанню "тактичних завдань. Корпус коліматора виготовлений з анодованого алюмінію, що сприятливо позначається на вазі прицілу, в теж час не знижуючи міцності. Яскравість точки прицілювання регулюється автоматично.

На відміну від попередніх моделей додана можливість вибору між чотирма варіантами прицільної марки, в залежності від поставлених завдань – точка 8 МОА, точка 8 МОА + коло, точка 1 МОА, точка 1 МОА + коло. Для більш тонкої настройки додана можливість ручного регулювання яскравості прицільної марки (12 рівнів).

 

Характеристики

Тип прицілу
Живлення
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами