Револьвер під патрон Флобера Stalker S 4.5" Syntetic (силуміновий барабан)

Місткість барабана

Револьвер під патрон Флобера Stalker S 4.5" Syntetic (силуміновий барабан)

Продавець:ZALP

4.7/5  ( 111 оцінок )

5 904

Немає в наявності

6

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Недорогий і безвідмовний револьвер для спортивних стрільб, для великих дистанцій не підходить. Довгий ствол, більша потужність.

ОСОБЛИВОСТІ РЕВОЛЬВЕРА

  • Модель з подовженим стволом відмінно показала себе у стрільбі. Патрони не застрягають, а порожні гільзи легко витягуються, зручно лягає в руку
  • Прицільна планка регулюється по вертикалі двома гвинтами, ви зможете налаштувати зброю під себе, пристрілятися, виставити її так, як буде зручно.
  • Стріляти можна і попереднім взводом, і самозводом, але потрібно мати на увазі, що безперервні стрільби неминуче знижують точність. Це відбувається через зростання зусилля на спусковий гачок.

Від револьверів з довжиною ствола 2.5 дюйма 4,5-дюймову лінійку відрізняють, звичайно, розміри і, як наслідок, велика початкова швидкість кулі (190 м/с проти 170 м/с). Якщо попередній вам був замалий і хотілося більш потужний, цей повинен відмінно підійти.

Револьвери під патрон Флобера - прекрасний вибір для стрільби в тирі, для навчання стрільбі, для розважальної стрільби по тарілочках на природі. У порівнянні з пневматичною зброєю, ці револьвери мають меншу масу кулі, проте більшу потужність.

Дана модель - з довгим стволом - не так зручна в транспортуванні, як 2,5-дюймова, але цей недолік компенсується збільшеною потужністю.

Якщо ви бажаєте отримати якісний револьвер і все-таки трохи заощадити - для багатьох моделей Stalker є варіанти з силумінові барабаном, на відміну від сталевого. Силумін - металевий сплав, тим не менш, в даному випадку він відмінно справляється зі своїми завданнями.

Якість виготовлення вас однозначно порадує, всі деталі ідеально підігнані один до одної, немає люфтів і зазубрин.

Характеристики

Калібр
  • 4 мм
Довжина дула
Початкова швидкість кулі
  • 160 м/с
Місткість барабана
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами