Складной нож Victorinox RANGERGRIP 52 0.9523.C

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 130

Складной нож Victorinox RANGERGRIP 52 0.9523.C

Продавець:BLAST

4.3/5  ( 477 оцінок )

1 289

Немає в наявності

2

Гарантія. Довічна Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Складной нож Victorinox Rangergrip 0.9523.C – оригинальный подарок для сильной половины человечества. Модель изготовлена в презентабельном и уникальном дизайне с ярко-красной рукояткой и детализированными чёрными вставками. Знаменитый логотип компании Victorinox (Викторинокс) делает товар узнаваемым. Швейцарский нож содержит исключительно главные инструменты для ежедневного использования. Режущий большой клинок позволит Вам не только вскрыть конверт или же почистить фрукты, но и к примеру, нарезать продукты. А специальный фиксатор – Liner-lock, предотвращает самопроизвольное складывание лезвия. Поэтому, Victorinox Rangergrip 0.9523.C можете смело использовать в работе, не опасаясь порезаться. Безусловно, что каждый мужчина будет рад даже такому не значительному на первый взгляд, но всё-таки важному элементу, как штопор. Ведь, с его помощью Вы с лёгкостью сможете вытащить любую пробку из бутылки. И конечно, что оригинальное подвесное кольцо замечательно послужит в качестве брелка. Дополнительно складной набор содержит и другие не менее важные элементы для мужчин. Прямо зараз сміливо робіть замовлення через корзину інтернет-магазині.Так само Ви можете купити справжній Victorinox Rangergrip 0.9523.C зателефонувавши нашим фахівцям.

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 130
Матеріал ручки
  • Поліамід
Колір
  • Червоний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».