Штурмова гвинтівка E&L АКС-74 ELS-74 MN Gen2 (Страйкбол 6мм)

Штурмова гвинтівка E&L АКС-74 ELS-74 MN Gen2 (Страйкбол 6мм)

Продавець:Active Service

5/5  ( 24 оцінок )

15 851

Немає в наявності

26

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Страйкбольна копія автомата Калашникова від бренду E&L Airsoft. Цей виробник заявляє своєю метою створення високоякісних копій реальної зброї, які максимально нагадували б оригінали. Відповідно, у продукції E&L використовується сталь, дерево ручної обробки та високоякісні композити, і приводи відрізняються не лише ефективністю, але й чудовим зовнішнім виглядом.

Конкретно у цій моделі зовнішні елементи максимально точно скопійовані з бойового оригіналу — аж до того, що окремі деталі можна міняти на їх відповідники зі справжнього автомату Калашникова (ці деталі навіть випускаються на тих же виробництвах). Серед подібних елементів, зокрема — цівка, газова трубка, прицільні пристрої та шомпол.

Сталеві деталі при виробництві піддаються процесу оксидування, що надає їм ще більш реалістичного вигляду. Таке покриття стиратиметься з часом, однак це не недолік, а скоріше перевага — потерті оксидовані поверхні виглядають набагато автентичніше, аніж фарбовані чи лаковані.

Реалізму приділена максимальна увага і стосовно балансу ваги. Привід досить масивний, а цільносталевий зовнішній стволик забезпечує правильний баланс. Окремої згадки варта можливість часткового розбирання приводу у польових умовах — без спеціальних інструментів, як і в оригіналі. Все базується на штифтах та важелях. 

Цівка та накладка на газову трубку виготовлені з чорного полімеру. Приклад складається вбік, на ліву сторону ствольної коробки. З цього ж боку знаходиться планка типу “ластівчин хвіст”, придатна для встановлення оптичних прицілів (в тому числі оригінальних, для бойових автоматів) та адаптерів з планками RIS, на яких, своєю чергою, можна закріпити майже будь-який тип прицілу.

У оригінальній упаковці привід вкритий товстим шаром мастила, котре захищає його від вологи та забруднень під час транспортування. Поєднання мастила, сталі та лакованого дерева створює унікальний запах, добре відомий тим, хто постійно має справу з вогнепальною зброєю.

Батарея встановлюється під кришку ствольної коробки. Сама кришка кріпиться клямкою, що дозволяє знімати її та міняти акумулятор з мінімальними затратами часу.

“Начинка” приводу не поступається його зовнішності. Техніки E&L взяли найкращі рішення на ринку та додали до них свої власні. Пневматична частина включає набір з “тихої” голови поршня та циліндру, що покращує амортизацію і збільшує термін служби механізму. Направляюча пружини встановлена на підшипниках, а сектора шестерня оснащена збільшеним затримувачем (делеєром) — він дає кожній кульці більше часу на те, щоб потрапити до камери хоп-апу, і підвищує надійність, особливо на високих темпах стрільби. 

Описані вище особливості забезпечують надійне функціонування, високу скорострільність та економне споживання енергії. А прецизійний внутрішній стволик калібру 6.04 мм дає високу точність та купчатість.

Ось перелік деяких елементів, які можна знайти всередині E&L Gen.2:

- посилений корпус гірбоксу нового типу, під 9-мм кулькові підшипники;

- QSR направляюча пружини на кульковому підшипнику;

- набір цільносталевих шестерень, виготовлених на верстатах з ЧПК (CNC);

- цільний сталевий циліндр, виготовлений на верстатах з ЧПК (CNC);

- герметизований нозл з ущільнювачем O-ring;

- набір 9-мм кулькових підшипників;

- посилений полімерний поршень з 3 сталевими зубцями;

- “тиха” голова поршня;

- мотор M170 з високим крутним моментом (High Torque) на основі неодимових магнітів;

- низькоомна внутрішня проводка та перемикачі.

Привід поставляється у практичній та елегантній коробці з наповнювачем на основі пористого матеріалу, котрий надійно утримує виріб та додаткові аксесуарі всередині та захищає їх. До комплекту входить маслянка та пластиковий механічний магазин на 120 кульок. Також зазначимо, що привід сумісний з більшістю магазинів від LCT та MAG; для використання магазинів від  CM, Boyi та JG може знадобитися допрацювання.

Увага: батарея та зарядний пристрій до комплекту не входять!

Комплектація: 

- привід;

- магазин;

- маслянка.

Характеристики:

Початкова швидкість кульки: ~128 м/с

Версія гірбоксу: v3

Діаметр підшипників гірбоксу: 9 мм

Hop-up: +, з можливістю регулювання

Система швидкої заміни пружини: +

Матеріал: пластик, метал

Довжина: 950 мм

Довжина внутрішнього стволика: ~455 мм

Вага: 3500 г

Тип магазину: механічний (mid-cap)

Місткість магазину: 120 кульок

Характеристики

Запобіжник
  • Ручний
Колір
Тип взводу
  • Автозвід
Тип прицілу
  • Прицільна планка й мушка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами