Приціл нічного бачення X-Sight 4k PRO 3-14x ATN

Приціл нічного бачення X-Sight 4k PRO 3-14x ATN

Продавець:ManStore

4.3/5  ( 483 оцінок )

30 000

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Приціл нічного бачення X-Sight 4k PRO 3-14x

Полювання вдень та вночі з прицілом ATN X-Sight 4K Pro 3-14X! Цей прилад оснащений передовим ядром ATN Obsidian IV Dual Core, який здатний обробляти кілька операцій одночасно.

Під його керівництвом тут знаходяться всі вбудовані датчики, обчислювальні програми балістичного калькулятора та далекоміра, записи відео і робота прицілу з мобільним додатком.

Цифровий приціл день\ніч ATN X-Sight 4K Pro 3-14X оснащений сенсором ATN 4K M265 з роздільною здатністю 3864 на 2218, що і дорівнює повноцінним 4К .

Завдяки цьому навіть на максимальному збільшенні зображення на дисплеї приладу залишається таким самим різким і деталізованим.

Нічне бачення в ньому дозволяє виявляти мету середнього зростання на дистанції до 400 метрів (за умови використання ІЧ підсвічування), а робити постріл вже на 100-200 метрах.

Корпус цього прицілу сконструйований спеціально для встановлення на стандартні «кріпильні кільця 30 мм» для звичайної денної оптики.

Так завжди є можливість купити швидкознімне кріплення для прицілу ATN X-Sight 4K Pro 3-14X.

На окрему похвалу заслуговує новий дисплей прицілу ATN X-Sight 4K Pro.

Дисплей роздільною здатністю 1280x720 дозволяє без будь-якої втрати якості масштабувати зображення навіть на максимальних показниках кратностей збільшення.

Контраст та яскравість дисплея ATN X-Sight 4K Pro 3-14X дозволяє використовувати його навіть без наочника, який тепер встановлюється за допомогою різьбового з'єднання.

Приціл ATN X-Sight 4K Pro оснащений лише двома органами управління – колесом збільшення збоку приладу та панеллю управління на верхній частині корпусу прицілу.

Меню приладу тепер працює ще швидше - зробити пристрілку, виміряти дистанцію і навіть отримати будь-які дані про прилад тепер справа всього кілька секунд.

Приціл ATN X-Sight 4K Pro дає можливість виконувати автоматичний запис відео пострілу та стандартний запис у форматі FULL HD, а також вести прямі трансляції безпосередньо у всесвітню мережу.

До речі про інтернет.

Спеціальний додаток для iOS та Android дає можливість легко налаштовувати та працювати з прицілом ATN X-Sight 4K на видаленні за допомогою вбудованого модуля Wi-Fi.





Показати більшеЗгорнути

Характеристики

Тип прицілу
Діаметр труби прицілу
  • 30 мм
Вага
  • 940 г
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами