Магазин для сигнальних пістолетів Retay F29 (9 патронів)

Магазин для сигнальних пістолетів Retay F29 (9 патронів)

Продавець:ua-club

4.3/5  ( 93 оцінок )

452

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компанія Retay заснована в Туреччині в 2006 році і основною галуззю розвитку є вогнепальна, пневматична та сигнально-штурмову зброю. Абсолютно вся виготовлена продукція, виконана з використання сучасного обладнання і технологій, ідеальним поєднанням матеріалів і суворого механізму вдосконалюється роками контролю за якістю у співвідношенні з запитами своїх клієнтів. Завдяки неймовірній якості та стрімкому розвитку на світовому ринку своїх технологій, компанія Retay виключно позитивно зарекомендувала себе у всьому світу.

Однією з найбільш важливих комплектуючих будь-якого будь-то пневматичного або сигнального пістолета, є знімний магазин для патронів. При неправильній експлуатації або зберіганні, що входить до пістолета магазин можна пошкодити при цьому порушити цілісність всієї конструкції, що може призвести до несприятливих наслідків. Або на випадок, щоб не проводити зарядку під час змагань, і швидко замінити магазин, компанією запропонована альтернатива - додатковий магазин. Магазин призначений виключно для холостих патронів 9мм.

Характеристики

Колір
  • Чорний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами