Коліматорний приціл HOLOSUN MICRO (2 MOA) HS 407C

Коліматорний приціл HOLOSUN MICRO (2 MOA) HS 407C

Продавець:ШОК

4.7/5  ( 417 оцінок )

16 000

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Виконаний коліматор з міцного алюмінієвого сплаву. У коллиматоре HS407C використовують високоякісні поліровані лінзи з покриттям, що просвітлює. Приціл оснащений 12 рівневою системою яскравості і має одну прицільну марку - точка 2 МОА.

Точка прицілювання і точка влучення не змінюють свого положення незалежно від положення голови стрілка. Унікальною рисою коліматора є датчик руху Shake Awake в поєднанні з програмованою функцією автоматичного включення при русі.

Також використовує унікальні світлодіоди, розроблені з допомогою передових технологій, які дозволяють працювати прицілу в режимі марки «точка» при середньої яскравості (дорівнює 6) батарейка прослужить до 100 000 годин (більше 10-ти років).

Технології Solar Failsafe Holosun першим ввів здатність запускати електронну оптику виключно на силі світла! Пристрої, оснащені цією функцією, дають впевненість у тому, що якщо ви виявили, що ваш акумулятор несправний, у вас все ще може бути повністю функціональна оптична система, якщо у вас достатній навколишнього світу. Не має значення, чи є природним або штучним за походженням. Крім того, сонячна батарея також діє як світлочутливий датчик, що дозволяє пристрою автоматично регулювати яскравість, щоб компенсувати її оточення.Shake Awake Ще одна чудова технологія, створена Holosun, - Shake Awake TM. Ця чудова функція дозволяє оптиці автоматично переходити в сплячий режим, коли пристрій не виявило будь-якого типу руху або вібрації за певний час, який програмується оператором. Однак, як тільки пристрій відчує рух, воно автоматично включиться і згадає останню використану яскравість. Ця чудова функція допомагає продовжити час автономної роботи і гарантує, що пристрій увімкнено і готово, коли вона вам знадобиться! Модель: Holosun OpenReflex Micro HS407C Тип: ОткрытыйУвеличение(x): 1х Прицільна марка: точка 2MOA Колір прицільної марки: червоний Рівні яскравості: 10 рівнів яскравості в денному режимі і 2 в режимі сумісності з ПНВ Тип батареї: CR2032 Розмір об'єктива, мм: 16х23 мм Габарити: 45х30х40 мм Висота оптичної осі над планкою: 17,8 мм Матеріал: алюміній T7075 Колір: Чорний Ціна клацання: 0.5 MOA Діапазон введення поправок: +-40 MOA Налаштування Паралакса: без паралакса Вага, г: 75 Температурний діапазон (робочий): -30/+60°С Захищеність: IPX8

Характеристики

Тип прицілу
Матеріал корпусу
  • Алюміній
Колір
  • Black
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами