Коліматорний приціл HOLOSUN HS507C

Коліматорний приціл HOLOSUN HS507C

Продавець:ШОК

4.7/5  ( 417 оцінок )

18 998

Немає в наявності

3

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Цей панорамний приціл користується колосальним попитом у мисливців і спортсменів з-за малої ваги, великого кута огляду, тонкого корпусу, не заважає стежити за метою і навколишнім оточенням. Може використовуватися на будь-якому типі зброї: пістолети, рушниці, карабіни будь-якого калібру.

Спеціальний дизайн, відмітними рисами якого є прихований батарейний відсік, сонячна батарейка, ергономічні кнопки, що дозволяють стрілку не відволікатися на зайві деталі. Виконаний коліматор з міцного алюмінієвого сплаву 7075. У коллиматоре HS507C використовують високоякісні поліровані лінзи з покриттям, що просвітлює. Приціл оснащений 12 рівневою системою яскравості і має 3 перемикаються прицільних марки: точка, коло і коло з крапкою. Точка прицілювання і точка влучення не змінюють свого положення незалежно від положення голови стрілка. Унікальною рисою коліматора є датчик руху Shake Awake в поєднанні з програмованою функцією автоматичного включення при русі. Також використовує унікальні світлодіоди, розроблені з допомогою передових технологій, які дозволяють працювати прицілу в режимі марки «точка» при середньої яскравості (дорівнює 6) батарейка прослужить до 100 000 годин (більше 10-ти років).Технології— Solar Failsafe Holosun першим ввів здатність запускати електронну оптику виключно на силі світла! Пристрої, оснащені цією функцією, дають впевненість у тому, що якщо ви виявили, що ваш акумулятор несправний, у вас все ще може бути повністю функціональна оптична система, якщо у вас достатній навколишнього світу. Не має значення, чи є природним або штучним за походженням. Крім того, сонячна батарея також діє як світлочутливий датчик, що дозволяє пристрою автоматично регулювати яскравість, щоб компенсувати її оточення.— Shake Awake Ще одна чудова технологія, створена Holosun, - Shake Awake ™. Ця чудова функція дозволяє оптиці автоматично переходити в сплячий режим, коли пристрій не виявило будь-якого типу руху або вібрації за певний час, який програмується оператором. Однак, як тільки пристрій відчує рух, воно автоматично включиться і згадає останню використану яскравість. Ця чудова функція допомагає продовжити час автономної роботи і гарантує, що пристрій увімкнено і готово, коли вона вам знадобиться! — Система Multiple Reticle System (MRS)

MRS дає користувачеві гнучкість у використанні своєї оптики по мірі необхідності. Ця функція дозволяє швидко включати або відключати будь-яку сітку на ваш вибір, і дає можливість застосовувати саме ту сітку, яка потрібна для роботи. Якщо вам потрібен точний постріл, ви можете запустити тільки точку 2MOA. Якщо Вам потрібна сітка для швидкого захоплення цілі, просто включіть додаткове кільце 32MOA одним натисненням кнопки! Не треба переналаштовувати оптику при перемиканні між параметрами сітки!

Виробник Holosun Серія Open Reflex Прицільна марка коліматора точка 2 MOA, коло з крапкою, коло Тип коліматора Відкритий Голографічний приціл Немає Кратність збільшення, х 1х Кріплення коліматора Планку Weaver/Picatinny Яскравість Автоматичне Регулювання яскравості прицільної марки 10 рівнів яскравості в денному режимі і 2 в режимі сумісності з ПНВ Робота з ПНВ Та Вологозахист Та Робоча температура, ° C -30 — 60 Розмір лінзи коліматора, мм 16 х 23 Ціна розподілу механізму введення виправлень 1/2 MOA Діапазон введення поправок ± 40 MOA Харчування 1хCR2032 Вага 75 г Термін гарантії, років довічна

Характеристики

Тип прицілу
Матеріал корпусу
  • Алюміній
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами