Ніж Spyderco Byrd Large Rescue 2, серрейтор (BY17SBK2)

Код:  183344869
Довжина клинка, мм
  • 100

Ніж Spyderco Byrd Large Rescue 2, серрейтор (BY17SBK2)

Код:  183344869

Є в наявності

2 336

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Byrd – бренд, під яким Spyderco випускає частину своєї продукції бюджетного сегмента. Виробництво знаходиться в Китаї - це дозволяє знизити ціну готової продукції і зберегти гідне якість. Rescue 2 – виглядає непривабливо, в руці лежить зручно, гризе все підряд – такого ножу кожен радий.

Клинок виготовляється зі сталі - 8Cr13MOV, характеризується високим вмістом вуглецю, ванадію, хрому і молібдену. Добре заточується і непогано тримає заточку. Сталька відома, якість виконання – стабільне дорівнює - успіх у своєму сегменті. Флотська форма клинка страхує від необережного проколу чого не будь життєво важливого. Наприклад гумового човна, в якій ви перебуваєте посеред озера. Успішно колоти клинком не вийде, зате швидко агресивно і ефективно різати – це його стихія. Увігнуті спуски і злий серрейтор роблять свою справу швидко і впевнено.

Рукоять складається з сталевих лайнерів одягнених в пластик, спейсера і замку Back Lock – така конструкція дозволяє Rescue 2 бути легким і тонким. Фактура накладок приємна на дотик і запобігає ковзанню в мокрих руках. Кліпса в міру жорстка, може бути встановлена в чотири положення, є темлячное отвір. Клинок замикається простим і надійним замком Back Lock. Саме такий замок мають безліч легендарних ножів від Spyderco.

Складаний ніж — різновид ножа, клинок якого забирається в рукоять. На сучасних складних ножах часто стоять пристосування для відкривання однією рукою, наприклад шпенек або отвір. Складні ножі зручні в міських умовах із-за малих габаритів.

Складні ножі – це одне з провідних напрямків в індустрії ножів. Вперше з'явившись в кінці 19 століття, складні ножі змогли роздобути непідробний інтерес в Україні і у всьому світі. Невеликі габарити, відмінні експлуатаційні характеристики і безпеку носіння – основні переваги тактичних, мисливських і туристичних складаних ножів. Зручна конструкція складаних ножів забезпечує чималу популярність цього виду товару. Їх використовують не тільки для щоденного носіння, але і в якості помічника під час полювання, в походах і т. д.


Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2.9
Довжина клинка, мм
  • 100
Загальна довжина, мм
  • 221
Вага, г
  • 106
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image