Приціл оптичний постійної кратності Tasco 4x28 з кріпленням на ластівчин хвіст в комплекті

1 відгук

Код:  191427972

Мінімальна кратність, х
  • 4
Максимальна кратність, х
  • 4

Приціл оптичний постійної кратності Tasco 4x28 з кріпленням на ластівчин хвіст в комплекті

1 відгук

Код:  191427972

Продавець:Шмель

4.1/5  ( 51 оцінок )

459

380

Немає в наявності

25

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Виробник: Tasco Збільшення, крат: 4 Діаметр вихідної зіниці, мм: 7 Підсвічування сітки: немає Прицільна сітка: duplex Тип кріплення: ластівчин хвіст Довжина прицілу, мм: 265 Застосування: пневматика CO2, пневматика РСР, вогнепальна зброя,(швидкість кулі до 350м/с), арбалети Діаметр об'єктиву, мм: 28 Фокусування: Так Діаметр труби, мм: 25 Матеріал корпусу: чорне анодування, алюмінієвий сплав Маса, г: 150 Оптичний приціл постійної кратності.

Ще зовсім недавно оптичні приціли були екзотикою, а вже сьогодні вони доступні багатьом, за рахунок своєї різноманітності. Оптика користується популярністю у спортсменів, військових і мисливців. Багато власників пневматичних гвинтівок оснащують їх саме оптичним прицілом, так як саме він допомагає розкрити потенціал зброї. Оптичний приціл — це досить складний прилад, який складається з кількох лінз об'єднаних в блоки і високоточних механізмів регулювання. У прицілів з постійною кратністю є свої незаперечні плюси: -Невелика кількість лінз в прицілі, це знижує втрати світла всередині прицільного пристосування і значно покращує якість картинки. -Надійність такого прицілу значно вище, з тієї причини, що внутрішні механізми влаштовані значно простіше.

Приціл виконаний в ударостійкому, герметичному корпусі з алюмінієвого сплаву і оснащений механізмом вертикального і горизонтального введення коригувань. Чорна порошкова забарвлення корпусу не тільки стильно виглядає, вона дозволяє отримати дуже міцне покриття, стійке до механічного, хімічного або температурного впливу. Барабанчики поправок прицілу оснащені невеликою рукояткою, що дозволяє вносити поправки безпосередньо рукою, на рубежі стрільби. Лінзи прицілу виконані з високоякісного оптичного скла і покриті багатошаровим покриттям светопросветляющим покриттям.

Приціл оснащений прицільної сіткою типу «дуплекс». Прицільна сітка «дуплекс» являє собою хрест у вигляді пересеченных в центрі окуляра вертикальної і горизонтальної різнотовщинних ліній. Прицільна сітка з таким графічним рішенням дозволяє вирішувати відразу кілька абсолютно різних завдань. Лінії більшої товщини дають можливість швидко вистрілити по рухомій мішені навскидку, а з допомогою тонких ліній зручно прицілюватися до мішенях маленького розміру. Окуляр прицілу забезпечений діоптрійної підстроюванням.Один із захисних ковпачків оптики, що поставляються в комплекті з прицілом , має жовтий колір і може використовуватися в якості світлофільтра. Приціл можна встановити як на моноблочний кронштейн, так і на окремі кільця, які можна придбати в нашому магазині. Перевагою кілець є самостійний вибір, стрільцем, місця закріплення прицілу до монтажної базі. У свою чергу моноблок, добре себе покаже в умовах, де потрібна підвищена міцність і витривалість, наприклад, в пружинно-поршневих гвинтівках.

Характеристики

Тип прицілу
Мінімальна кратність, х
  • 4
Максимальна кратність, х
  • 4
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Александр Орел
    Продавець: Шмель

    Hatsan striker edge выдержит или рассыпется?