Арбалет Man Kung MK-XB21GC ц:green camo

Арбалет Man Kung MK-XB21GC ц:green camo

Продавець:ШОК

4.7/5  ( 417 оцінок )

6 034

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Арбалет Man Kung MK-XB21GC ц:green самоАртикул - MK-XB21GC.Бренд - Man Kung.Модель - MK-XB21.Тип конструкції - Класичний.Використовувані матеріали: Корпус: пластик, Напрямна: алюміній, плечі: скловолокно.Сила натягу - 40 lbs (18 кг).Швидкість пострілу м/с - 75.Довжина, см - 70.Вага, кг - 2.2.Додаткова інформація - Тип рукояті: винтовочная.Ширина, см - 70.Комплектація - Дуга (1), Наконечник дуги (2), Тятива (1), Стріла для гвинтівкового арбалета (2), Ключ шестигранний (2), Підкладка для дуги (1), Ущільнювач підкладок (2), Мастило (1), Стрінгер (1), Упор для ноги (1).Колір - Green Camo.Країна виробник - Тайвань. Арбалет Man Kung MK-XB21GC ц:green самоВинтовочный арбалет Man Kung MK-XB21 – один з кращих арбалетів у своєму сегменті. Варто Вам взяти його в руки і ви відразу ж відмітите легкість, продуману ергономічність і приємний дизайн арбалета. Арбалет Man Kung MK-XB21 володіє високим показником потужності, що забезпечує швидкість польоту стріли в 75 м/с. Арбалет працює за принципом Булл-пап, де спусковий механізм перед замком арбалета, що дозволило подовжити направляючу для повышениия точності. Завдяки подовженій направляючої можна використовувати 16" і 18" стріли. Арбалет оснащений запобіжником і захистом від холостого пострілу. Для підвищення точності винтовочный арбалет Man Kung MK-XB21 оснащений виброгасителем, який стабілізує арбалет після пострілу. М'який спуск – ще одне достоїнство даного арбалета. На арбалете встановлена прицільна планка яку можна регулювати по горизонталі і вертикалі з кріпленням «Вівер», що дозволяє оснастити його оптичним або коллиматорным прицілом. Для зручності стрілка - приклад можна швидко відрегулювати, а під цівкою передбачений відділ, де можна зберігати тятиву або віск для арбалета. Арбалет Man Kung MK-XB21 ідеально підходить для тих, хто хоче займатися спортивною стрільбою, або навіть полюванням і риболовлею. Особливості:- Ширина стовбура: 20 мм. - Хід тятиви: 25.5 див.

Характеристики

Сила натягу, кг
Особливості
Тип прицілу
Комплектація
  • Дуга (1), Наконечник дуги (2), Тетива (1), Стрела для винтовочного арбалета (2), Ключ шестигранный (2), Подкладка для дуги (1), Уплотнитель подкладок (2), Смазка (1), Стрингер (1), Упор для ноги (1)
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами