Приціл оптичний Vortex Viper PST Gen II 1-6x24 SFP VMR-2 MRAD IR (PST-1607)

База кріплення
Мінімальна кратність, х
  • 1
Максимальна кратність, х
  • 6

Приціл оптичний Vortex Viper PST Gen II 1-6x24 SFP VMR-2 MRAD IR (PST-1607)

Продавець:Travel Ukraine

4.7/5  ( 279 оцінок )

32 999

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Що можна було б зробити, маючи найпопулярніший тактичний приціл на ринку? Зробити його ще краще! Саме так вчинила компанія Vortex, створивши другу генерацію прицілів Viper PST. Новий приціл Vortex Viper PST Gen II 1-6x24 (VMR-2 MRAD IR) був створений практично з нуля. Максимальне збільшення доведено до 6 крат, збільшено поле зору, барабани введення поправок стали низькопрофільними і отримали захисні кришки, об'єктив забезпечений невеликою інтегрованою блендою, до якої додана 54-мм бленда, що накручується, реостат підсвічування перенесений в зручніше положення, а прицільна сітка стала легко читаною та зручною для введення поправок. Незмінним залишилося тільки одне: цей приціл, як і раніше, забезпечує небувалу перевагу стрілкам, які прагнуть зберегти лідерство в будь-якій ситуації, чи то тактична стрілянина, чи загінне полювання. Варто відзначити, що і кутові розміри елементів сітки та крок барабанів введення поправок розраховані в одних одиницях – мілірадіанах (MRAD). Преміум компоненти, використані в механізмах трансфокатора та внесення поправок роблять процес зміни збільшення плавним, а процес внесення поправок чітким, підвищуючи довговічність механізмів в цілому. А такі особливості, як низкодисперсне XD-скло об'єктива, фірмове просвітлення XR, захисне покриття оптики ArmoTek, повний водозахист, продування аргоном, і монолітний 30-мм алюмінієвий корпус дозволяють прицілу Vortex Viper PST Gen II 1-6x24 (VMR-2 MR як задовольнити, а й значно перевершити всі очікування його щасливого власника.

Лінзи зі скла з екстра-низькою дисперсією забезпечують покращену кольоропередачу та високу роздільну здатність зображення. Коефіцієнт заломлення низькодисперсного скла мало залежить від частоти світла (від спектра). Усі світлові хвилі переломлюються на однакову величину кута. Застосування цих стекол у конструкції об'єктивів дозволяє практично позбутися такої неприємної аберації, як хроматизм. Вартість такого скла дуже висока, через що тільки виробники високотехнологічної оптики застосовують його у своїх продуктах преміум-класу.

Запатентоване багатошарове покриття антивідблиску лінз Vortex XR дозволяє досягти максимального світлопропускання і чіткості зображення.

Waterproof - означає, що оптика герметизована ущільнювальними Кільцями і захищена від проникнення вологи за міжнародним класом IPX7. Занурення в рідину протягом 30 хвилин на глибину 1 метр не завдасть приладу найменших збитків і не вплине на його функціональність. Такій оптиці ніякі погодні умови не є страшними.

Fogproof - Прилад продувається інертним газом, внаслідок чого повітря витісняється в даному випадку азргоном, який не вступає в реакції з іншими речовинами, не містить у своєму складі водяної пари і не конденсується на внутрішніх поверхнях оптики.

ArmorTek Надміцне гідрофобне покриття зовнішніх оптичних поверхонь, що забезпечує захист лінз від подряпин, води, масел та бруду.

Характеристики

Тип прицілу
База кріплення
Діаметр труби прицілу
  • 30 мм
Мінімальна кратність, х
  • 1
Кріплення в комплекті
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами