Револьвер під патрон Флобера EKOL 3"

1 відгук

Код:  197209860

Місткість барабана
Матеріал накладки на ручці

Револьвер під патрон Флобера EKOL 3"

1 відгук

Код:  197209860

Продавець:ШОК

4.7/5  ( 411 оцінок )

5 200

Немає в наявності

36

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ekol Viper ― бренд, під яким виробляються револьвери під патрон Флобера виробництва турецької фірми Voltran Company. Револьвер ekol viper 3 black, 3-дюймовим стволом призначений для спортивно-розважальної і тренувальної стрілянини з прицільною дальністю до 10 метрів. Максимальна дальність стрільби для збору хорошою "кучучности" - близько 5,5-6 метрів.

Револьвер ekol 3" має подвійну систему взводу, що дозволяє виробляти стрілянину звичайним самовзводом, так і з попередніми взведення курка. При стрільбі з попереднім взводом спуск досить м'який і плавний, що прекрасно підходить для цільової стрільби. При стрільбі саме взводом зусилля на спусковому гачку збільшується, проте ви зможете стріляти набагато швидше не відволікаючись на взвод курка.

На револьверах Ekol Viper сталевий гладкий стовбур і барабан на 9 камор з екстрактором. УСМ так само виготовлений із сталі. Рамка (корпус) револьвера, так само як і барабан, пофарбовані в чорний колір. А в поєднанні з чорними рифленими пластиковими накладками на рукоять, на відміну від більшості пластикових пневматичних пістолетів, створюється враження, що у вас в руці справжній бойовий револьвер.

Всі деталі в Ekol Viper 3" black підігнані з мінімальними зазорами, лиття акуратне, обробка поверхонь на висоті. Стріляти можна прямо з коробки! До речі, для стрільби з гладкоствольних револьверів ми рекомендуємо використовувати чеські патрони флобера. Трохи збільшений діаметр кульки чехів за рахунок оміднення щільніше проходить стовбур револьвера і показує більшу купчастість і початкову швидкість стрілянини, порівняно з німецькими патронами флобера, при цьому мінімально забруднюючи стовбур і камори барабана. Та й гільзу патронів sellier bellot менше подклинивает коморах ekol viper під патрон флобера.

Продається Ekol Viper 3" black у фірмовому чорному пластиковому кейсі, який можна використовувати як для зберігання, так і для транспортування вашого флобера екол вайпер.

Калібр 4 мм

Початкова швидкість кулі 220 м/с

Вигляд стовбура Сталевий гладкий

Довжина ствола 3"

Загальна довжина 116 мм

Місткість барабана 9

Матеріал барабана Сталь

Тип прицілу Прицільна планка і мушка

Тип взводу Подвійної дії

Матеріал накладки на рукояті Пластик

Хромоване Покриття

Колір Чорний рукояті

Вага 0.8 кг

Характеристики

Довжина дула
Місткість барабана
Матеріал накладки на ручці
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Саша
    Відгук від покупця. Продавець: ШОК

    все четко

    Недоліки:
    нет