Пневматичний пістолет ZBROIA Makar Blowback

1 відгук

Код:  200594797

Пневматичний пістолет ZBROIA Makar Blowback

1 відгук

Код:  200594797

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 45 оцінок )

3 750

Немає в наявності

1

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пістолет ZBROIA Makar - пневматичний пістолет газобалонного типу. В якості боєприпасів використовуються балончики з СО2 і сталеві кульки ВВ калібру 4,5 мм. Балон встановлюється в магазин пістолета, місткість якого 15 кульок.

Корпус пневматичного пістолета по зовнішньому вигляду нагадує легендарний пістолет Макарова. Рухома затворна рама створює додаткові емоції при стрільбі з даного пістолета. Розбирання пістолета, як і в бойовому аналогу, здійснюється відведенням скоби і зняттям затворної рами.

Пневматичний пістолет ZBROIA Makar - ідеальний вибір для отримання первинних навичок поводження зі зброєю. Цей пістолет не вимагає наявність спеціального дозволу і може бути придбаний будь-яким бажаючим, які досягли 18-ти річного віку.

Для запобігання пошкодження гумових ущільнювачів, виймайте балон СО2 з магазину пістолета в той час, коли пістолет не використовується.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Вага, г
Запобіжник
Тип прицілу
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!